Otvoren 7. međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera ‘Sarajevo 4 Walls’

Otvoren 7. međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera ‘Sarajevo 4 Walls’

Sedmi međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera pod nazivom “Sarajevo4Walls – S4W 2024” otvoren je danas u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Na sajmu je predstavljena ponuda cijele drvne industrije – od primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda i uređenja enterijera.

Posjetitelji će u naredna četiri dana, koliko traje sajam, imati priliku vidjeti preko 60 kompanija koje dolaze iz Bosne i Hercegovine kao i nekoliko država regije i Evrope.

Sajam je ugostio renomirane, ali i nove kompanije koje svjedoče o tome da je “Sarajevo4Walls” postao jedan od najvažnijih sajamskih centara u regiji za proizvodnju i plasman namještaja na domaće i ino tržište.

Organizatori su pozvali sve zainteresirane da posjete sajam, upoznaju se sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, te iskoriste priliku za kupovinu uz velike popuste.

– Pridružite nam se i budite dio humanitarne akcije kupovinom ulaznice za sajam od dvije KM – poručili su organizatori.

Radno vrijeme sajma od četvrtka do subote je u periodu od 10.30 do 19.30 sati, a u nedjelju od 10.30 do 17.00 sati.

Previous Pećanin: Konaković zna kako se "pakuje"
Next Kalesijka Irma Jusufović odlučila se kao doktor raditi u Srebrenici

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Solana d.d. Tuzla bilježi značajno povećanje prodaje soli

  Solana d.d. Tuzla, lider na tržištu soli u jugoistočnoj Evropi, ostvarila je u prvih devet mjeseci ove godine najbolje poslovne rezultate od 1992. godine. U ovom periodu zabilježeno je

Ekonomija/Biznis

Energy Globe Award za električno vozilo Trornice mašina Travnik

Projekt EVO-električno vozilo GS Tvornice mašina Travnik dobitnik je nagrade koja promoviše očuvanje životne sredine Energy Globe Award. Energy Globe Award je inicijativa iz Austrije, a nagrada je u organizaciji

Ekonomija/Biznis

Pokrivenost uvoza izvozom u Tuzlanskom kantonu oko 90 posto

Petina izvoza Federacije Bosne i Hercegovine realizuje se na području Tuzlanskog kantona. Posljednje informacije govore da pokrivenost uvoza izvozom iznosi više od 89 posto. Najveći izvoz Tuzlanski kanton ima u