Emina i Aleksa sljedeće nedjelje ponovo šetaju Mostarom

Emina i Aleksa sljedeće nedjelje ponovo šetaju Mostarom

Turistička atrakcija “Šetnja Emine i Alekse” koja je organizovana jučer uličicama Starog grada i na Starom mostu u Mostaru, bit će ponovljena i sljedeću nedjelju, 24. novembra, od 11 do 13 sati.

Eminu i Aleksu “oživjeli su” mladi mostarski glumci Nina Popović i Ivan Skoko, a njima su zahvalili i pojedini vodiči koje su s turističkim grupama sreli u Starom gradu.

Obogaćivanje zabavno-kulturne ponude za turiste prepoznato je kroz projekt Sunčana strana Federacije BiH, koji se realizuje u saradnji agencija PRimera iz Mostara i Obala Art Centar iz Sarajeva, a sufinansira ga Federalno ministarstvo okoliša i turizma.

Previous KS - Više od milion maraka za razvoj subjekata male privrede
Next U Lukavcu bi se trebao graditi ogromni zabavni park

You might also like

KULTURA I UMJETNOST

Premijerom filma Aide Begić otvoren 54. Antalya Film Festival

Dodjelom počasnih nagrada i drugih priznanja sinoć je u turskom gradu Antalya svečano otvoren 54. Antalya Film Festival, najveća i najstarija filmska smotra u ovoj zemlji. Fokus ovogodišnjeg festivala stavljen

TURIZAM

Neum prepun turista – veliko povećanje dolazaka domaćih gostiju, pogotovo otkako je otvorena cesta Stolac – Neum

Hotelski i privatni smještaj u Neumu, jedinom bosanskohercegovačkom gradu na jadranskoj obali, popunjeni su, a očekuje se da će ova ljetna sezona ispuniti očekivanja turističkih radnika u ovoj turističkoj destinaciji.

BH RAZGLEDNICA

Bosanske ljepote: Izletište na rijeci Janj kod Šipova

Janjske Otoke, izletište koje se nalazi nedaleko od Šipova, predstavlja pravi turistički dragulj Bosne i Hercegovine koji iz godine u godinu postaje sve popularniji turistima.  Stanovnici Šipova ponosni su na