Limene autogaraže iz Cazina žele svi u Bosni i susjednim zemljama

Limene autogaraže iz Cazina žele svi u Bosni i susjednim zemljama

Posljednjih godina u Sarajevu i svim većim bosanskohercegovačkim gradovima zabilježen je povećan broj vozila na ulicama, što automatski znači veliki problem oko parking mjesta, ali i manjak garaža za parkiranje na duže vrijeme.

Ovaj problem prepoznala je firma Limometal d.o.o., prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj Bosni i Hercegovini, i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova. Poznata kompanija iz Cazina iz dana u dan osluškuje potrebe tržišta i prati svjetske trendove nudeći nova i inovativna rješenja. Njihovo originalno rješenje za ovaj problem parkiranja- limene autogaraže već sada su postale pravi hit širom regiona, a potražnja za njima je naročito izražena u susjednoj Hrvatskoj i Srbiji.

„Poznato je da garažirano vozilo zadržava svoju vrijednost, vlasnik ostavlja dojam brige o vozilu, a samim tim se ono bolje i lakše prodaje. Ovo je samo jedan od razloga kako ulaganjem u autogaraže zapravo činite uštedu. Limena garaža jedno je od najefikasnijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja, i samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, montaža je uključena, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju“, kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

Prioriteti Limometala su kvalitet i jednostavnost, tako da i kada je u pitanju ovaj proizvod nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu. Glavne karakteristike autogaraža su, uz pristupačnu cijenu, jednostavna montaža po sistemu “uradi sam”, za koju je potrebno 3 sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na Youtubeu. Valja napomenuti da i Limometal u nekim situacijama nudi montažu.

„Auto-garažu prodajemo kao i većinu drugih proizvoda, uključujući druga tržišta. Trenutno smo u pregovorima s kupcem iz Zagreba. Garaže proizvodimo isključivo s pocinčanim limom, odnosno ne nudimo je u bojama. Do sada smo prodavali dvije verzije auto- garaže, s jedinom razlikom u dužini od 5 i 6 m. Sada imamo novi dizajn i za sada prodajemo samo verziju od 6 m, odnosno u dimenzijama 6x3x2“, govori Mulalić.

Izvor: business-magazine

Previous Stranci u Bosni: Ovdje je najbolje (Video)
Next Kompanija "Propeller" traži inženjere informatike bez dana radnog iskustva

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Koraj – voćarski raj (Video)

Za Koraj, koji se nalazi na području općine Lopare, kažu da tu možete vidjeti sve ljepote Bosne i Hercegovine. Nepregledni krajolici, izobilje različitog voća, a ekipa BHRT-a posjetila je proizvođače

MADE IN BOSNIA-387

Čudo u Kaknju: 13-godišnji dječak kao magnet, privlači metal, iz ruku mu isijava ljekovita energija

Dječak Elvir Silajđija (13) iz Kaknja ima veoma neobičan dar! Njegovo tijelo ponaša se kao magnet, na koji se lijepe svi metalni predmeti. U stanju je na sebi držati peglu,

Ekonomija/Biznis

Uskoro svečano otvaranje hotela Bosna i Austria na Ilidži

Hotelska grupacija Hoteli Ilidža završava 2017. godinu otvaranjem dva nova hotela – Austria i Bosna koji će biti u kategoriji 5 zvjezdica. U ponudi će ukupno biti 115 soba i