Izetbegović razgovarao sa Erdoganom – dogovoren i sastanak u narednom periodu

Izetbegović razgovarao sa Erdoganom – dogovoren i sastanak u narednom periodu

𝐈𝐳𝐞𝐭𝐛𝐞𝐠𝐨𝐯𝐢ć 𝐫𝐚𝐳𝐠𝐨𝐯𝐚𝐫𝐚𝐨 𝐬𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐤𝐨𝐦 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐓𝐮𝐫𝐬𝐤𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐞𝐩𝐨𝐦 𝐓𝐚𝐲𝐲𝐢𝐩𝐨𝐦 𝐄𝐫𝐝𝐨𝐠𝐚𝐧𝐨𝐦

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović razgovarao je danas telefonski s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoganom.

Izetbegović i Erdogan su razmijenili čestitke povodom Kurban-bajrama, poželivši svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, Republici Turskoj i svijetu da ovaj veliki praznik provedu u dobrom zdravlju, miru i blagostanju.

Razgovarano je o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, te o odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Turske. Dogovoreno je održavanje sastanka Izetbegovića i Erdogana u narednim mjesecima, a domaćin sastanka bit će predsjednik Republike Turske.

Previous Deblokada Mostara jedna od najznačajnijih akcija za opstanak Bosne i Hercegovine
Next Osude za sutra najavljenog sastanka"Trojke" s Dodikom: Daje mu se legalitet

You might also like

NAŠI DANI

Otvorena Spomen soba u Bratuncu

  Stravične fotografije koje prenose dio užasa iz koncentracionih logora i masovnih grobnica u Bosni i Hercegovini iz proteklog rata izložene su i mogu se pogledati u Spomen sobi, koja je

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Sarajevo: Obilježena 23. godišnjica ubistva šestero djece u ulici Bosanska

Delegacija Grada Sarajeva je, u ulici Bosanska kod broja 4, u “C” fazi naselja Alipašino polje, u Općini Novi Grad, polaganjem cvijeća i odavanjem počasti, obilježila godišnjicu ubistva šestero djece.

NAŠI DANI

Završena 28 manifestacija Slobodarskih dana viteškog garda Bužima

Dvadeset i osma manifestacija “Slobodarski dani viteškog garda Bužima” završena je obilježavanjem tridest i prve godišnjice od  505.Viteške brigade nizom sadržaja. Ovogodišnja završna manifestacije  i obilježavanje rođendana 105/ 505. viteške