Bosanski bodybuilder Ensar Čolpa bronzani na takmičenju Arnold Classic Europe

Bosanski bodybuilder Ensar Čolpa bronzani na takmičenju Arnold Classic Europe

Ensar Čolpa, bosanski takmičar u bodybuildinga osvojio je 3. mjesto na prestižnom takmičenju Arnold Classic Europe, održanom u španskom glavnom gradu, Madridu.

Čolpini komentari prije i poslije nastupa…

-Takmičenje o kojem sam nekada maštao je, uz Božiju pomoć i moje dugogodišnje maksimalno odricanje i zalaganje, postalo stvarnost!

-Uživao sam u današnjoj atmosferi na prijavi i vaganju za takmičenje. Zaista je lijepo vidjeti na stotine ljudi koji imaju istu strast, disciplinu i način života.

-Znam da Bog nagrađuje svačiji trud, pa nestrpljivo čekam izlazak na binu, da vidim/o finalni paket i rezultat najveceg mog izazova, do sada.

Nakon osvojene bronze, Čolpa je napisao.

-Hvala Bogu na svemu i svima na podršci.

Sada uz Božiju pomoć idem dalje, bitno je odrediti ciljeve i držati kontinuitet u rutinama koje nas unaprijeđuju.

Hvala svima na čestitkama i podršci, nadam se da sam kroz svoj primjer nekoga od vas inspirisao i motivisao da promijeni svoj način razmišljanja, uvjerenja, stavovove i navike. Jer u PROMJENI navedenog je KLJUČ za uspjeh – istakao je Čolpa.

Previous Ćevapi dobili konkurenciju? Nakon što je otišao McDonald's, u Sarajevo došao Burger King
Next Zenica spremna za fudbalski spektakl: Bosna - Portugal i euforija u gradu

You might also like

SPORT

Topalbećirević: Ko je nama nametnuo mišljenje da mi nemamo šansi protiv Ukrajine u našoj državi?

Baraž..Možemo, hoćemo i moramo, ali neki nas ubjeđuju suprotno. Ermedin Demirovic je trenutno četvrti na listi strijelaca Bundes Lige, Edin Džeko prvi u Turskoj. Miralem Pjanic još uvijek može odigrati

SPORT

Mike Tyson: Znam ja sve o Bosni, mnogo sam čitao…

Prije 55 godina rođen je američki bokser Michael Gerrard „Mike“ Tyson. Prije nepune četiri godine u Las Vegasu u “Brad Garrett’s Comedy Club” održan je šou “Mike Tyson Undispoted Truth”

SPORT

Džumhur: Nevjerovatan završetak godine za mene

Damir Džumhur je nakon turnira u St. Petersburgu osvojio i ATP turnir u Moskvi, te je postao prvi teniser sa dvije ATP titule u ova dva ruska grada, prenose mediji.