Iftari bosanskih studenata – slike materijalnog blagostanja

Iftari bosanskih studenata – slike materijalnog blagostanja

Studentski dom Tuzla – US “Studenjak” prije nekoliko dana na svojoj Facebook stranici obavijestio je studente da će i ove godine biti organizovana priprema iftara za studente Univerziteta u Tuzli.

Iftari će radnim danima biti upriličeni u restoranu Studentskog centra (SC) u skladu sa dosadašnjom praksom, a za dane vikenda nastojat će da obezbijede dostavu iftara po paviljonima ovisno o donacijama i podršci partnera SC-a.

Ekipi portala STUDOMAT stigle su fotografije sa studentskog iftara iz menze u Tuzli. Studenti su zadovoljni sadržajem iftara i zahvalni uposlenicima menze na trudu koji su uložili kako bi studenti imali kvalitetan obrok.

Studentski centar Sarajevo na svojoj Facebook stranici objavio je utiske sa jednog od iftara za studente. Na slikama se može vidjeti da je brojne studente u Sarajevu dočekala raznovrsna i bogata trpeza.

 – Kuharstvo je posve nesebična umjetnost: Svi dobri kuhari, kao i svi veliki umjetnici, moraju imati publiku za koju vrijedi kuhati, a to su naši dragi studenti, poručili su ispred SC Sarajevo.

Ponovo Tuzla…

(MiruhBosne/Studomat)

Previous Konjički privrednici zainteresovani za zelenu energiju koja je strateška smjernica Grada Konjica
Next Mešalić: Stranke Osmorke su postale filijale HDZ-a u FBiH

You might also like

NAŠI DANI

Protest ispred OHR-a: Mi smo svi građani Bosne i Hercegovine, kao takvi zaslužujemo državu jednakih prava

Na protestima koje je organizovala neformalna grupa građana ispred OHR-a nalazi se oko 300 građana, koji su u ovim momentima blokirali glavnu saobraćajnicu, javlja reporterka Hayata. Mi smo svi građani

NAŠI DANI

Trojka podijelila javna preduzeća: NiP-u “BH Telecom”, KCUS i Pretis, SDP-u Elektroprivreda…

Najprofitabilnije federalna kompanija sa većinskim državnim kapitalom BH Telecom pripast će Narodu i Pravdi, saznaje Istraga.ba. To preduzeće je u stranačkoj raspodjeli označeno kao kompanija “ekstra kategorije”. U ovom trenutku

NAŠI DANI

Azerbejdžanci uveli u naoružanje srbijanske topove zarobljene od Armenije

Srbijanski protivavionski top proizveden u kragujevačkoj fabrici Zastava oružje, koji je Azerbejdžan zarobio za vrijeme rata u Nagorno-Karabahu od armenskih snaga, uvršten je u naoružanje azerbejdžanske vojske i prikazan na