Subotnja ”špica” na ulicama Sarajeva

 Subotnja ”špica” na ulicama Sarajeva

Lijepo vrijeme i temperature koje su neuobičajene za ovo doba godine izmamili su brojne Sarajlije i turiste na ulice bh. prijestolnice, javlja Anadolu.

Veliki broj građana, ali i turista mogao se vidjeti danas na glavnim sarajevskim ulicama, posebno u Ferhadiji i na Baščaršiji.

Mnogi su iskoristili lijep dan za ovo doba godine kako bi uzašli vani i uživali sa najmilijima i prijateljima.

U Sarajevu je danas pretežno oblačno vrijeme, a tokom poslijepodneva se značajno razvedrilo. Jutarnja temperatura je iznosila oko 6, a dnevna oko 13 stepeni Celzijevih.

Previous Vrijedan projekat prepisa Kur'ana Časnog na Brajevo pismo 
Next Bošnjaci u Istanbulu

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Sarajevo: Ulice Starog Grada prepune gostiju, omiljena destinacija za novogodišnje praznike

Prepune ulice starogradske jezge kojima svjedočimo posljednjih dana, dokaz su da je naš grad ponovo omiljena destinacija za novogodišnje praznike gostima iz zemlje, regiona, ali i svijeta. Prošetate li užom

BH RAZGLEDNICA

Brojne Sarajlije i turisti uživali na Trebeviću (VIDEO)

Brojni građani Sarajeva i turisti iskoristili su posljednji dan novogodišnjih praznika da uživaju u suncu i zimskim radostima na nekim od sarajevskih izletišta, a jedno od njih je Trebević, najbrži

BH RAZGLEDNICA

Konjanici krenuli iz Sarajeva na 508. Dane Ajvatovice (VIDEO)

  Konjanici Konjičkog kluba “Hidalgo” krenuli su jutros iz At mejdana u Sarajevu da bi u nedjelju prisustvovali vjerskoj manifestaciji “508. Dani Ajvatovice”, a ni kiša nije pokvarila raspoloženje.