Mirsad Terzić: Klubove možemo birati, domovinu ne – zbog toga smo uvijek tu (VIDEO)

Mirsad Terzić: Klubove možemo birati, domovinu ne – zbog toga smo uvijek tu (VIDEO)

 

Mirsad Terzić jedan je od najboljih bosanskih sportista već dugi niz godina. Simbol je naše rukometne selekcije, a u najdražem dresu je igrao i jedno Svjetsko prvenstvo.

Legendarni status stekao je u Mađarskoj. Mediji su ovih dana prenijeli vijest da je potpisao novi ugovor s tamošnjom Veszprem, ekipom s kojom je osvojio čak osam titula prvaka Mađarske, devet Kupova te zemlje, dvije SEHA lige, dok je četiri puta bio na Final fouru Lige prvaka.

O pripremnim utakmicama, te nastavku kvalifikacija, između ostalog, u intervjuu za Federalnu TV govorio je kapiten rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirsad Terzić.

(Federalna/MiruhBosne)
Previous Orić prijavio Vučića policiji: Imam informacije da hoće moju glavu! (VIDEO)
Next I ovo je Bosna: Radnom kolegi kupili auto!

You might also like

SPORT

Elmedin Kikanović: Čudesna trica je božije davanje (VIDEO)

Čudesna trica koju sam pogodio sa zvukom sirene za produžetak je samo stvar karaktera i božije davanje. Kada radite naporno 50 dana i imate pošten odnos onda vam i Bog

NAŠI DANI

KS: Upriličen prijem reprezentacije Dia BiH – evropskih prvaka

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto i ministar za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS Malik Garibija ugostili su danas futsal reprezentaciju dijabetičara Bosne i Hercegovine i doktora Midhata Mujića iz Saveza dijabetoloških udruženja BiH.

SPORT

Hadžić: Austriji sam zahvalan za sve, ali u mojim grudima kuca bosansko srce

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Hadžić odrastao je u Austriji, a nasutpao je i za mlade selekcije ove zemlje. On dugi niz godina nastupa u Austriji, a nakon Rieda sa