FlyBosnia uvela direktnu avioliniju između Sarajeva i Bahraina

FlyBosnia uvela direktnu avioliniju između Sarajeva i Bahraina

Aviokompanija FlyBosnia uspostavila je danas novu direktnu liniju Sarajevo – Bahrain – Sarajevo na kojoj će se letovi odvijati jednom sedmično.

Uvođenjem redovnih linija za Bliski istok u posljednja dva mjeseca, “FlyBosnia” je dovela više od 16.000 turista u Bosnu i Hercegovinu, što je značajno doprinijelo razvoju domaćeg turizma. Dolazak stranih turista ima direktan utjecaj na zaradu i porezna primanja Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz te aviokompanije.

Kraljevina Bahrain je smještena na 33 ostrva na južnoj obali Perzijskog zaliva. Jedna je od najliberalnijih muslimanskih zemalja i decenijama je primamljiva destinacija za turiste. Privlače ih ostaci arapskih i portugalskih tvrđava, brojni otoci i pješčane plaže.

Previous Zenica: Gradonačelnik posjetio novotvorene pogone preduzeća Ecocomfort d.o.o. Zenica
Next Amel treći u Monaku, njegovo najbolje vrijeme ove sezone (VIDEO)

You might also like

Ekonomija/Biznis

Sarajevo i Rim povezani aviolinijom, od novembra redovni letovi (VIDEO)

Sarajevo i Rim povezani su aviolinijom bosanskohercegovačke kompanije FlyBosnia, danas je upriličena promotivna vožnja, a redovni letovi će početi u novembru.

Ekonomija/Biznis

Iskorak konjičke privrede zahvaljujući najvećoj privrednoj investiciji Japana u Bosnu i Hercegovinu

Proširenje centra za proizvodnju konusnih valjaka za autoindustriju i željeznice u svijetu koji godinama uspješno djeluje u Konjicu, kroz nova ulaganja japanskih investitora korporacije TSUBAKI NAKASHIMA Danas su u Konjicu

MADE IN BOSNIA-387

Kompanija ‘Alma Ras’ ojačala lidersku poziciju na bosanskom tžištu – uz rekordne prihode

 Generalni direktor kompanije “Alma Ras” Rasim Memagić izjavio je danas da su u 2022. zadržali lidersku poziciju na bh. tržištu rublja. Na pres-konferenciji u Visokom Memagić je rekao da su