Ženski fudbal: Pobjeda Bosne u Haifi

Ženski fudbal: Pobjeda Bosne u Haifi

Ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je Izrael u gostima – 1:3.

Golove za selekciju koju vodi Samira Hurem postigle su Sofija Krajšumović i Dajana Spasojević u prvom, te Marija Aleksić u drugom dijelu igre.

Susret je odigran u okviru kvalifikacija za EP.

Meč je trebao biti igran u Tel Avivu, ali je zbog nestabilnosti i novih tenzija između Izraela i Palestine odigran u gradu Haifa.

-Podsjetimo da su ovih dana počele pripreme naše muške seniorske reprezentacije za finiš kvalifikacija za EP. Zmajevi dočekuju Italiju u petak (15. novembra na Bilinom polju), a tri dana poslije igraju s Lihtenštajnom u gostima.

Previous Muzej Kaknja: Učenici se upoznaju sa svojom historijom
Next Kolašinac i Bičakčić složni: Na prvom mjestu je dres Bosne i Hercegovine

You might also like

SPORT

DAVIS CUP: Bosna i Hercegovina bolja od Turske

Odlučujući bod za selekciju Bosne i Hercegovine donio je najbolji bosanskohercegovački teniser Džumhur koji je lakše od očekivanog slavio pobjedu nad najboljim turskim reketom Ilhanom. U okviru drugog kola Davis

ŽIVOT

Luka Garza na svoj rođendan majci Šejli poklonio automobil

Ubrzo akon što je u javnost dospjela informacija da je NBA igrač Luka Garza dobio bosanske papire, ovaj košarkaš Detroita odigrao je svoju najbolju utakmicu u sezoni ubacivši 20 poena.

SPORT

Bosna i Hercegovina protiv Španije 29. maja u St. Gallenu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će prijateljsku utakmicu sa aktuelnim i trostrukim evropskim prvakom, Španijom, 29. maja ove godine u švicarskom St. Gallenu. U Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine