Ulaznice za košarkaški meč Bosna i Hercegovina – Grčka sutra u prodaji u Tuzli

Ulaznice za košarkaški meč Bosna i Hercegovina – Grčka sutra u prodaji u Tuzli

Ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Evropsko košarkaško prvenstvo 2021. godine između selekcija Bosne i Hercegovine i Grčke bit će puštene u prodaju sutra u Tuzli.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u Tuzli na prodajnim lokacijama CD Shop “Sejo i Vili”  na Tuzlanskom korzou, CD Shop “Mido” na Tuzlanskom korzou, u prostorijama OKK ”Sloboda”, Regionalnom košarkaškom savezu Tuzla (ul. 2.oktobar br. 1, zgrada DTV Partizan).

Utakmica će biti odigrana 24. februara u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, s početkom u 20.00 sati, saopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH.

Cijena ulaznice su 10 KM.

Povratak Gordića i Stipanovića

Selektor Vedran Bosnić je pozvao 16 košarkaša koji će od 16. do 25. februara nositi dres Bosne i Hercegovine u mečevima kvalifikacijske grupe H za Evropsko prvenstvo 2021. godine, u kojoj će igrati protiv Grčke, Latvije i Bugarske.  

Najbolje košarkaše naše zemlje 21. februara očekuje prvi meč kvalifikacija u Rigi protiv Latvije, dok će tri dana kasnije u tuzlanskom Mejdanu dočekati selekciju Grčke.

Bosnić je za ove duele pozvao Nemanju Gordića, Andriju Stipanovića, Filipa Adamovića, Miralema Halilovića, Muhameda Pašalića, Kenana Kamenjaša, Edina Atića, Ajdina Penavu, Milana Miloševića, Adina Vrabca, Aleksandra Lazića, Juru Zubca, Emira Sulejmanovića, Sanija Čamparu, Amara Alibegovića i Amara Gegića.

Nakon februarskog prozora uslijedit će utakmice u novembru – 26. protiv Bugarske na domaćem terenu i 29. protiv Latvije također kod kuće. Kraj kvalifikacionog ciklusa, odnosno treći prozor, zakazan je za februar 2021. godine, kada će bosanskohercegovački košarkaši igrati gostujuće mečeve protiv Grčke i Bugarske.

Previous Rusija računa na HDZ u borbi protiv NATO puta BiH
Next Karahasan: Vi ste u svakom jeziku na svijetu gost. Samo u maternjem jeziku ste kod kuće (Video)

You might also like

NAŠI DANI

U Domu policije obilježena 27. godišnjica formiranja Odreda policije ‘Bosna’

Svečanost obilježavanja 27. godišnjice formiranja Specijalne jedinice MUP-a RBiH Odred policije “Bosna” upriličen je večeras u Domu policije, a uz pomoć umjetnika i u režiji Dine Mustafića izveden je i

NAŠI DANI

Kartel Tito i Dino: Prepiske koje se odnose na Konakovića bosanskim sigurnosnim agencijama dostavljene su iz EUROPOL-a

Ministar vanjskih poslova i predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković pominje se u prepiskama Dženisa Kadrića, tjelohranitelja Edina Gačanina Tita, koji je u srijedu ujutro uhapšen u Sarajevu, saznaje Istraga.ba.

OTPOR BOSNE

Gradačac: Obilježena 25.godišnjica zaustavljanja „Oklopnog voza“ (Video)

U Gradačcu je obilježena 25. godišnjica formiranja Požaričke čete i zaustavljanja „Oklopnog voza“ kojim je agresor namjeravao osvojiti Gradačac. Takozvana Vojska RS 1992. godine okupirala je Modriču, Derventu, Odžak i