Ulaznice za košarkaški meč Bosna i Hercegovina – Grčka sutra u prodaji u Tuzli

Ulaznice za košarkaški meč Bosna i Hercegovina – Grčka sutra u prodaji u Tuzli

Ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Evropsko košarkaško prvenstvo 2021. godine između selekcija Bosne i Hercegovine i Grčke bit će puštene u prodaju sutra u Tuzli.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u Tuzli na prodajnim lokacijama CD Shop “Sejo i Vili”  na Tuzlanskom korzou, CD Shop “Mido” na Tuzlanskom korzou, u prostorijama OKK ”Sloboda”, Regionalnom košarkaškom savezu Tuzla (ul. 2.oktobar br. 1, zgrada DTV Partizan).

Utakmica će biti odigrana 24. februara u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, s početkom u 20.00 sati, saopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH.

Cijena ulaznice su 10 KM.

Povratak Gordića i Stipanovića

Selektor Vedran Bosnić je pozvao 16 košarkaša koji će od 16. do 25. februara nositi dres Bosne i Hercegovine u mečevima kvalifikacijske grupe H za Evropsko prvenstvo 2021. godine, u kojoj će igrati protiv Grčke, Latvije i Bugarske.  

Najbolje košarkaše naše zemlje 21. februara očekuje prvi meč kvalifikacija u Rigi protiv Latvije, dok će tri dana kasnije u tuzlanskom Mejdanu dočekati selekciju Grčke.

Bosnić je za ove duele pozvao Nemanju Gordića, Andriju Stipanovića, Filipa Adamovića, Miralema Halilovića, Muhameda Pašalića, Kenana Kamenjaša, Edina Atića, Ajdina Penavu, Milana Miloševića, Adina Vrabca, Aleksandra Lazića, Juru Zubca, Emira Sulejmanovića, Sanija Čamparu, Amara Alibegovića i Amara Gegića.

Nakon februarskog prozora uslijedit će utakmice u novembru – 26. protiv Bugarske na domaćem terenu i 29. protiv Latvije također kod kuće. Kraj kvalifikacionog ciklusa, odnosno treći prozor, zakazan je za februar 2021. godine, kada će bosanskohercegovački košarkaši igrati gostujuće mečeve protiv Grčke i Bugarske.

Previous Rusija računa na HDZ u borbi protiv NATO puta BiH
Next Karahasan: Vi ste u svakom jeziku na svijetu gost. Samo u maternjem jeziku ste kod kuće (Video)

You might also like

NAŠI DANI

Sve više đaka: U Vogošći će se graditi nova osnovna škola

Općinsko vijeće Vogošća je 31.10.2019. godine na svojoj 32. redovnoj sjednici utvrdilo javni interes Općine Vogošća za osnivanje Javne ustanove osnovne škole u naselju Rosulje. Ovom odlukom stvorene su pravne

NAŠI DANI

Otvoren mostarski sajam „Dani trešnje 2017“

U Mostaru je danas otvoren 15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma „Dani trešnje 2017“. Sajam je otvorio premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, a ispred Vlade FBiH

NAŠI DANI

‘Spavači unutar bh. struktura rade u interesu susjednih država’ (VIDEO)

  Vijeće ministara s dnevnog reda današnje sjednice skinulo je pitanje državne imovine koju ima u Hrvatskoj. Pet dana nakon što je ta zemlja usvojila izmjene Zakona o državnoj imovini,