Ustala je Crna Gora: U Podgorici veliki patriotski skup CRNOGORSKI ODGOVOR!

Ustala je Crna Gora: U Podgorici veliki patriotski skup CRNOGORSKI ODGOVOR!

Građanski i patriotski skup za, kako su kazali organizatori, odbranu nezavisne građanske Crne Gore, biće održan od 19 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Građani iz drugih gradova, sa crnogorskim zastavama, već su krenuli ka Podgorici, javljaju crnogorski mediji.

Grupa crnogorskih patriotskih organizacija pozvala je građane Crne Gore na skup navodeći da je ovih dana u Crnoj Gori najjeftinija riječ sloboda.

“Sloboda koja nas je vratila u devedesete, sloboda u izlivima nacionalne i vjerske mržnje, sloboda prijetnji onima što ne koračaju u pravovjernome stroju! Sloboda u kojoj su postali meta za odstrijel oni što vijore zastavu Crne Gore”, navode u saopštenju.

Snimci koje objavljuje Antena M prikazuju kolone automobila koje se kreću ka glavnom gradu te zemlje, a neke od poruka u komentarima su:

Samo neka i pokusa da te dirne majko Crna Goro! Mi smo spremni !!

Srecno patriote! Da je vjecna Crna Gora! Samo mirno i dostojanstvo!

Radujem se i radujem i radujem!!! Konačno, poslije ataka na mozak osam mjeseci da se na Trgu nezavisnosti vidi crveno nebo od naših lijepih zastava Vidimo se večeras!

do sada veljesrpska manjina izlazila,e sada ce vidjeti odgovor kada izadju vecinski narodi CG u miru i dostojanstvu i vise nikada im nece padnuti na pamet da izadju,jer ni mi vise necemo sjedetiirno,sigurno.

Ustala je Crna Gora i Crnogorci protiv velikosrbijanske agresije i domaćih izdajnika !

Previous Turističku sezonu u Blagaju donekle spasili domaći turisti
Next Poruka iz Crne Gore: Ne damo državu! Nećemo se dati ravnogorskoj fukari

You might also like

NAŠI DANI

KS: Javni poziv za 700 pripravnika i 571 nezaposlenu osobu (VIDEO)

  Na evidenciji nezaposlenih u Kantonu Sarajevu nalaze se 62.023 osobe – kazao je u razgovoru za Fenu vršilac dužnosti direktora Javne ustanove „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“ Muhamed Bekto.

NAŠI DANI

Britanski mediji o bosanskim piramidama: Zaboravite Egipat!

Bosanske piramide još uvijek su prava atrakcija stranim medijima. Nakon reportaže na Discovery Channelu, britanski Daily Star objavio je priču o bosanskim piramidama pod naslovom “Ekskluzivno: Dolina drevnih mega piramida

NAŠI DANI

Mostar – Obilježena 26. godišnjica formiranja 4. Korpusa ARBiH (Video)

  Polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na mostarskim Šehitlucima, obilježena je 26. godišnjica formiranja IV korpusa Armije Bosne i Hercegovine, koji je tokom agresije na našu državu djelovao na području