Hoću kući: Globalni biznis i komunikacije (Video)

Hoću kući: Globalni biznis i komunikacije (Video)

Nakon što je u Njemačkoj izgradio karijeru svjetskog biznismena, osnovavši kompaniju Kleenoil na bazi vlastitog patenta Milorad Krstić je odlučio dio svog uspjeha prenijeti u rodnu Bijeljinu i podignuti posrnulog lokalnog giganta prehrane na noge, u čemu je i uspio.

Vernisa Rejhan-Ićindić je praktično na početku svoje karijere, ali je već uspjela stvoriti bitne poslovne i diplomatske veze između Bosne i Hercegovine u kojoj danas živi i Švedske, zemlje u kojoj je odrasla i školovala se.

Izvor: AJB
Previous Na zeničkom izletištu Smetovi posađeno 600 sadnica
Next Vedran Bosnić objavio širi spisak za kvalifikacije

You might also like

NAUKA I TEHNOLOGIJA

Sektor informacionih tehnologija ubrzano se razvija u Bosni

Sektor informacionih tehnologija u Bosni i Hercegovini jedan je od onih koji se ubrzano razvija. Većinu prihoda ostvaruje iz inostranstva, što ga čini jednim od najvećih ekonomskih potencijala naše zemlje.

Ekonomija/Biznis

Ko god želi sijati, Općina Hadžići će mu osigurati sjeme

Načelnik Općine Hadžići g. Hamdo Ejubović donio je odluku o doniranju paketa sa sjemenskim materijalom porodicama slabijeg imovinskog stanja sa područja naše općine, a koji žele da iskoriste sezonu proljetne

Ekonomija/Biznis

Pet bosanskih kompanija na sajmu ANUGA FINE FOOD u Kelnu

Vanjskotrgovinska komora BiH je i ove godine organizovala zajednički nastup naših kompanija iz oblasti prehrambene industrije na sajmu ANUGA FINE FOOD 2023, koji se održava u periodu od 7. do