Lufthansa: Letovi Sarajevo – Frankfurt u maju četiri puta sedmično, od juna svakodnevno

Lufthansa: Letovi Sarajevo – Frankfurt u maju četiri puta sedmično, od juna svakodnevno

Aviokompanija Lufthansa je najavila povratak letova sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo od 3.maja.2021. i to na relaciji Sarajevo – Frankfurt.

Letovi će se u maju odvijati četiri puta sedmično i to ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom, dok od juna očekujemo svakodnevno odvijanje letova.

Ova dugo očekivana i atraktivna aviolinija, posebno će obradovati naše putnike kojima je Frankfurt krajnja destinacija ali i one kojima će ova ruta olakšati konekcije prema svim dijelovima svijeta.

Karte se mogu kupiti na Odjelu prodaje karata  Međunarodnog aerodroma Sarajevo, kao i online putem zvanične web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo  www.sia.ba.

Previous Bosansko-američka dijaspora obratila se državnom sekretaru Blinkenu - Schmidt nije osoba koja razumije moć i odgovornost OHR-a
Next Nova turistička atrakcija u Mostaru: S Fortice nestvarni prizori zalaska sunca

You might also like

NAŠI DANI

Mediji najavljuju: Milan Tegeltija postaje ministar sigurnosti?

Stranke o imenima budućih ministara javno ne govore. No, neka od njih se sve glasnije spominju. Prema nezvaničnim informacijama Oslobođenja kao državni ministar finansija i trezora spominje se Zoran Tegeltija.

NAŠI DANI

Razočarani smo nečovječnim postupanjem zemlje članice EU prema nigerijskim studentima

Razočarani smo nečovječnim postupanjem zemlje članice Evropske unije prema nigerijskim studentima. Očito je da se teror prenosi s migranata na sve njima sumnjive osobe, što ozbiljno ugrožava ugled EU, stav

NAŠI DANI

Mektić: Sigurnosni sektor nema povjerenja u ovo tužilaštvo i u glavnu tužiteljicu

  Tužilaštvo Bosne i Hercegovine danas je saslušalo ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića u vezi sa njegovom izjavom kako su hrvatski obavještajci pokušali da “namjeste” naoružavanje selefija u