Odbojkaši Bosne i Hercegovine s maksimalnim učinkom okončali grupnu fazu Svjetskog prvenstva

Odbojkaši Bosne i Hercegovine s maksimalnim učinkom okončali grupnu fazu Svjetskog prvenstva

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci u trećem kolu Svjetskog prvenstva koje se odražava u Sarajevu jutros je pobijedila selekciju Japana sa 3:0 (25:8, 25:14, 25:15).

Odbojkaši Bosne i Hercegovine upilsali su tako treću pobjedu i s maksimalnim učinkom osvojili prvo mjesto u grupi A.

U nastavku prvenstva reprezentacija Bosne i Hercegovine u osmini finala sutra će se sastati sa posljednjeplasiranom selekcijom iz grupe B, reprezenatacijom Hrvatske.

Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u prvom kolu u subotu je poražena od Ruande sa 3:0, a danas u drugom kolu od 16.45 sati igra protiv Ukrajine. 

Izvor: Agencije

Previous Pobjeda Bosne nad Amerikom na SP u sjedećoj odbojci
Next Imam i sveštenik saigrači u Kantonalnoj ligi: Iskreno prijateljstvo, puno poštovanja i ljubavi

You might also like

SPORT

Gradonačelnica Karić posjetila Košarkaški klub „Bosna Royal“

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić sa zamjenicom Anjom Margetić u srijedu je posjetila Košarkaški klub „Bosna Royal“. Almir Bradić, predsjednik najuspješnijeg kluba svih vremena u BiH i jedinog evropskog košarkaškog prvaka

SPORT

Davis Cup: Teniseri naše zemlje s Meksikom u Širokom Brijegu

DAVIS CUP PRVA SVJETSKA GRUPA BOSNE I HERCEGOVINA-MEKSIKO Bosanskohercegovačka seniorska teniska reprezentacija će 16 i 17 septembra igrati svoj naredni susret prve svjetske grupe ” Davis Cup by Rakuten ”

SPORT

Evo koji TV kanali prenose utakmicu Bosna i Hercegovina – Vels

Naša reprezentacija večeras u 20,45 sati u Zenici igra protiv Velsa svoju pretposljednju kvalifikacionu utakmicu za Euro 2016. Utakmicu Zmajeva će za publiku u Bosni i Hercegovini prenositi državna BHT1