Dva srebra za našu državu na SP u kick boks-u

Dva srebra za našu državu na SP u kick boks-u

Jasmina Merdić na zadnjem Svjetskom seniorskom prvenstvu u kick boks-u održanom u Italiji Lido di Jesolo osvojila srebernu medalju i time postala viceprvak svijeta u kategoriji +70 kg.

Jasmina je jedna od najtrofejnih kickboxerki koje Bosna i Hercegovina ima, osvajačica mnogih balkanskih, evropskih i svjetskih medalja sa međunarodnih takmicenja.

Viceprvak svijeta u kick boksu je i Nikola Drobnjak.

Na Svjetskom prvenstvu koje je održano u Lido di Jesolo Nikola Drobnjak je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 81 kg.

Slika može predstavljati 1 osoba i u zatvorenom
Previous Kožljak: U januaru sankcije SAD-a i EU, Dodik će biti zaustavljen
Next Emina Omanović treća na svijetu među juniorkama u skoku u dalj u dvorani

You might also like

SPORT

Gostujuće pobjede sarajevskih klubova nad Borcem i Zrinjskim

Sarajevo je ostvarilo pobjedu na prvoj utakmici u okviru nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. Bordo tim je na gostovanju protiv Borca slavio 3:1. Utakmica je odigrana na stadionu “Mlakve”

SPORT

Hiljadu učesnika na festivalu trčanja u Sarajevu

Festival trčanja, druženja, promovisanja zdravog života i pozitivnih vrijednosti – Vivia Run Fest Sarajevo održan je danas u Sarajevu u organizaciji Udruženje “Marathon” Sarajevo te uz podršku i u saradnji

SPORT

Fantomi odbranili naslov prvaka Evrope

Sjajne vijesti dolaze nam iz Njemačke. Odbojkaški klub invalida Fantomi odbranili su naslov prvaka Evrope. Oni su u finalu pobijedili ekipu Drezdena sa 3:2 u setovima. Da su prvaci Bosne