Građani i gosti Sarajeva uživaju u izložbi automobila ‘Golf Fest 2023’

Građani i gosti Sarajeva uživaju u izložbi automobila ‘Golf Fest 2023’

 Izložba automobila „Golf fest 2023“ upriličena  je danas u Sarajevu, a građani i gosti ovog grada imaju priliku uživati u razgledanju Vokswagen Golf automobila svih osam generacija.

Organizator Mirko Gerh pojasnio je da na šestom „Golf festu“ učestvuje 40 vlasnika Golfa iz BiH, Srbije, Hrvatske, Njemačke , Nizozemske i  Francuske.

– Došli su da se malo družimo, razmijenimo iskustva, a najboljima da dodijelimo nagrade – kazao je Gerh u izjavi za Fenu.

Podsjetio je da su među učesnicima i stari VW Golf 1 i Golf 2 priizvedeni prije 40 godina u Vogošći, u Tvornici automobila Sarajevo (TAS).

Verifiikacija i okupljanje počelo je u Vilsonovom šetalištu, a potom su vlasnici automobilima prodefilovali gradom do Vijećnice.

Previous Elči Ibrahim-pašina medresa u Travniku: Nastavljen pozitivan trend upisa učenika
Next Poljski putopisac - puno je argumenata da posjetite Bosnu i Hercegovinu, a najvažniji je ljepota ove zemlje

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Sagrađena javna podzemna garaža i višenamjenski trg, svečano otvaranje 01. marta

Općina Stari Grad Sarajevo 2019. godinu završava realizacijom kapitalnog projekta vrijednog skoro sedam miliona maraka (sa uračunatim troškovima PDV-a) zahvaljujući čemu Sarajevo dobija prvu javnu podzemnu garažu sa 157 parking

BH RAZGLEDNICA

Nakon dvogodišnje pauze Zeničani će ponovo dolazak proljeća obilježiti Čimburijadom

Obale rijeke Bosne kroz Zenicu, napokon pauze od dvije godine zbog pandemije koronavirusa, ove godine će ponovo biti mjesto odražavanja tradicionalne manifestacije kojom se u tom gradu najavljuje dolazak proljeća –

BH RAZGLEDNICA

U mostarskom naselju Gornji Zalik vrijedni mještani izgrađuju park

Sunčani vikend stanovnici Ulice žrtava Uborka u mostarskom naselju Gornji Zalik iskoristili su za radove na izgradnji parka na lokalitetu Strelišta u spomenutom naselju. Stanovnici ovog naselja udružili su se