Hana Hadžiavdagić učestvovala na panelu na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

Hana Hadžiavdagić učestvovala na panelu na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana je panel diskusija pod nazivom “Žensko liderstvo”, a između ostalih, okupljenim studentima i profesorima govorila je i influenserica Hana Hadžiavdagić.

Uz Hanu, na panelu su govorile i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, dekanica Ekonomskog fakulteta Jasmina Selimović, profesorica Azra Hadžiahmetović i poduzetnica Sabina Softić.

– Družili smo se s damama koje su eksperti u svojim oblastima i naučili nešto novo. Djelić atmosfere s događaja vam donosimo u nastavku, a u toku dana očekujte još fotografija, pohvalio se spomenuti Fakultet na svom službenom Instagram profilu, dok je Hana kratko istaknula kako je vrlo ponosna na ovaj panel.

Također, Hana je otkrila kako će uskoro održati predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu pod nazivom “Uspjeh u fokusu”, a tema njenog izlaganja je “S druge strane Instagrama”.

Da li influenseri trebaju držati predavanja na fakultetima? – pita Studomat. Prema trenutnim rezultatima ankete više od osamdeset posto glasača odgovara sa NE!

Previous Polufinale Lige šampiona: Bosanski reprezentativci starteri u dvoboju Milana i Intera
Next BH novinari: Konaković mora poštovati medijske slobode i prava novinara/ki

You might also like

NAŠI DANI

Za pet mjeseci preuzimamo kontrolu u cjelokupnom zračnom prostoru Bosne i Hercegovine

Nakon što je Predsjedništvo Bosne i Hercegovine odobrilo nacrt za pregovore za zaključivanje novih međudržavnih sporazuma sa susjednim zemljama, sasvim je izvjesno da će se ostvariti najavljeni plan BHANSA-e o

NAŠI DANI

Čović slavodobitno: hrvatski narod najjači u Bosni i Hercegovini. Mostar je stolni hrvatski grad

“Mostar je stolni hrvatski grad”, ponovio je Dragan Čović, prenosi politicki.ba. Tokom gostovanja u TV emisiji “U ime naroda” on je rekao i da je hrvatski narod najjači u Bosni

NAŠI DANI

Bosanska Krajina: 18 članova NiP-a podnijelo ostavke na stranačke funkcije u USK

Osamnaest članova stranke Narod i pravda podnijeli su ostavke na stranačke funkcije pri kantonalnoj organizaciji u Unsko-sanskom kantonu. – Ovim putem vas u ime tri organizacije Naroda i pravde u