Lukavačka firma proizvodi mašine za industriju kartonaža

Lukavačka firma proizvodi mašine za industriju kartonaža

AHM DOO Lukavac je jučer sa ponosom predstavio novi proizvod na BH tržištu, mašinu OPTI FOLD 210 – Mašinu specijalizovanu za savijanje i lijepljenje kartona na više uglova a sve u cilju kreiranja gotove kartonske kutije spremne za pakovanje.

Na prezentaciji su prisustvovali načelnik Općine Lukavac Edin Delić, predstavnici kartonaža, te poslovni partneri.

Mašina OPTI-FOLD proizvodi se u 3 standardne verzije 170, 210 i 230. Verzija mašine je definisana maksimalnom širinom kartona koju mašina može obrađivati. Nudi mogućnost lijepljenja u 1, 3, 4 i 6 tačaka, sa mogućnosti obrade kartona min. širine 150mm, maks. širine 1700/ 2100 /2300 – ovisi od tipa verzije mašine.

OPTI-FOLD može obrađivati teške čvrste i valovite kartone težine 500-1200 gr/m2. Maksimalna debljina zalijepljene presavijene kutije može biti 35 mm. Dok brzina mašine iznosi: 20-260 m/min. Tipovi valovitog kartona koje mašina može obrađivati su: B,C,EB,EF,A,F,E.

OPTI FOLD mašine od AHM-a koriste vlastito razvijeni upravljački program, prilagođen potrebama operatera i vrlo je jednostavan za korištenje.

AHM

“Naša kompanija se već duži niz godina bavi proizvodnjom mašina za industriju kartonaža.

Pored novog proizvoda, predstavili smo i naš najprodavaniji proizvod mašinu INTER-HST 165 – mašinu specijalizovanu za transport kartonskih ambalaža uz apliciranje vrućeg ljepka i trake. Ova mašina nanosi na tačno određenim mjestima samoljepljivu traku koja služi za otvaranje kartonskih ambalaža, te nanosi topli lijepak i silikonsku traku koja služi za zatvaranje kartonskih ambalaža.

Kao dodatnu djelatnost, nudimo CNC uslužnu obradu, mašinsku montažu, elektro montažu, projektovanje i proizvodnju rezervnih dijelova i komponenti mašina, samostojećih uređaja, te proizvodnju novih tipova mašina po želji kupca

Moramo istaknuti da nam je čast i zadovoljstvo biti prvi proizvođač ovakvog tipa mašine na regionalnom tržištu. Iako smo do sada bili orijentisani 98% na ino tržište, nadamo se da ćemo u budućnosti imati priliku više sarađivati i sa BH firmama obzirom na ogroman potencijal koje imaju i domaće kartonaže”, poručili su iz AHM DOO Lukavac.

(Akta/MiruhBosne)

Previous Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine sastaće se s generalnim sekretarom NATO-a
Next Drugi 'Stolački cener' okupio više od 600 trkača

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Edin i Samir vratili se iz Turske i pokrenuli biznis u Bosni i Hercegovini

Ukoliko imate dovoljno volje i želje u Bosni i Hercegovini možete uspjeti kao bilo gdje drugo u svijetu. Ovu tvrdnju opravdala su najbolji prijatelji, mladi ljudi, poduzetnici Samir Vildić i Edin Imamović koji

MADE IN BOSNIA-387

Igman d.d. Konjic- nova oprema za liniju 7,62 mm do kraja 2021.

Igman d.d. Konjic, svjetski šampion u proizvodnji malokalibarske municije, započeo je sa uvođenjem nove opreme za liniju 7.62 mm vrijedne 10,5 miliona eura, čime će povećati kapacitet za cca. 50

TURIZAM

Sarajevo i Rim povezani aviolinijom, od novembra redovni letovi (VIDEO)

Sarajevo i Rim povezani su aviolinijom bosanskohercegovačke kompanije FlyBosnia, danas je upriličena promotivna vožnja, a redovni letovi će početi u novembru.