Sting prvi put u Sarajevu 19. marta 2022.

Sting prvi put u Sarajevu 19. marta 2022.

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, STING, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri! Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija “Avalon” dovodi Stinga sa “My Songs Tour”.

Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.
 
Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan!

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:
–       parter 69KM
–       fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i
–       tribine 99KM.
Koncert će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.
Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri mjeseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvođača se objavljuju i do godinu dana ranije.
Stoga – budite brzi sa kupovinom ulaznica!

Previous Džaferović prenio Escobarovu poruku: SAD je garant sigurnosti Bosne i Hercegovine
Next Arminka Helić: Ne smijemo dozvoliti da zapadni Balkan ponovo sklizne u sukob

You might also like

KULTURA I UMJETNOST

Nedžad Ibrišimović: Godišnjica smrti velikana koji je napisao najljepšu pjesmu o Bosni (VIDEO)

Na današnji dan prije četiri godine umro je jedan od najvećih bosanskohercegovačkih književnika modernog doba, Nedžad Ibrišimović. Tim povodom u rodnom Žepču, njegova avlija večeras će biti mjesto okupljanja poštovalaca

KULTURA I UMJETNOST

Đelo Hadžiselimović: Oduvijek sam volio Sarajevo

Malo mjesto pored Banje Luke podarilo je neka od najvećih imena u Regionu. Osim Đeline porodice, od tamo nam dolaze i Asim Kurjak, Enver Moralić, Ivan Ljubičić, Mateo Kovačić, Senijad

KULTURA I UMJETNOST

Mahmutćehajić: Naša pluralnost je naša prednost

  Međunarodni forum Bosna u suradnji sa Općinom Stari Grad Sarajevo organizirao je večeras javnu raspravu u okviru programa Šeste Sarajevo UN sedmice međuvjerskog sklada u svijetu, a posvećen je