Tabaković o konkurenciji u napadu: Kad si u reprezentaciji trebaš malo ego staviti nastranu

Tabaković o konkurenciji u napadu: Kad si u reprezentaciji trebaš malo ego staviti nastranu

Napadač Haris Tabaković nakon uspješne sezone u Herthi koju je završio kao prvi strijelac 2. lige Njemačke, došao je na pripreme našeg nacionalnog tima.

Tabaković je istakao da pripreme protiču prema zacrtanom planu i u dobroj atmosferi, te je govorio o odnosima sa drugim napadačima u timu i sistemu u kojem će reprezentacija igrati.

U video prilogu pogledajte šta je danas govorio Haris Tabaković.

U sklopu današnjih medijskih aktivnosti „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine predstavnicima medija se obratio i igrač sredine terena Haris Hajradinović.

Naš reprezentativac je govorio o pripremama za utakmice sa Engleskom i Italijom, očekivanjima pred te susrete i o svojoj formi.

In memoriam: Elvedin Begić

Previous U Višegradu obilježena 32. godišnjica stradanja Bošnjaka, u Drinu spuštene ruže za nevine žrtve
Next Prije nego što je Ustavni sud privremeno stavio van snage odluku Vlade FBiH: Adriatic Metals u Varešu uništio desetine hektara državne šume koju Nikšić naziva “šikarom”

You might also like

SPORT

Karate – Mirnesa Bektaš osvojila zlato na EP-u u Sočiju

  Mirnesa Bektaš osvojila je naslov prvakinje Evrope u karateu u konkurenciji do 21 godine. Članika Karate kluba Bosna na 45. evropskom prvenstvu za kadete, juniore i U-21 takmičare u

SPORT

Karate 1 Series A Jakarta: Bosanski karatisti Turulja i Džuho osvojili zlatne medalje

Mladi bosanskohercegovački karatisti Hamza Turulja i Rijad Džuho osvojili su zlatne medalje na prestižnom turniru Karate 1 Serije A u Jakarti. Na putu do finala u kategoriji 84+ kg Rijad

SPORT

Četiri medalje za mlade bosanske karatiste na Svjetskom prvenstvu

Na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i U-21 u turskom gradu Konya, Bosnu i Hercegovinu je predstavljalo 33 takmičara, a postigli su sljedeće rezultate: Pavle Dujaković, borbe U21 -60 Emina