Reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala u Češku

Reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala u Češku

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je jutros sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo u Pardubice, gdje će za dva dana igrati susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Češke Republike.

Selektor Adis Bećiragić na listu putnika uvrstio je sljedećih 12 igrača: Edin Atić, Amar Gegić, Kenan Kamenjaš, Džanan Musa, Adin Vrabac, Haris Delalić, John Roberson, Miralem Halilović, Sani Čampara, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava i Aleksandar Lazić.

Utakmica petog kola kvalifikacija Češka Republika – Bosna i Hercegovina igra se u petak (20 sati), uz direktan TV prijenos na kanalu Sport Klub 2.

Previous Austrijski parlamentarni odbor usvojio Rezoluciju o Srebrenici
Next Konjic: Finansiranje poljoprivrede i stambena finansiranja za mlade po stopi od nula posto u BBI banci

You might also like

SPORT

Emir Spahić za Bild: Shvatio sam ko su mi istinski prijatelji

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić u izjavi za njemački Bild govorio je o teškim danima koje je doživio nakon incidenta na Bay Areni zbog kojeg je Bayer Leverkusen odlučio

SPORT

Tanović pobijedila na biciklističkoj UCI S2 utrci u Španiji

 Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović upisala je prvu pobjedu u novoj sezoni na UCI S2 utrci u Španiji koja je vožena u četiri etape, te upisala novih 80 UCI bodova.

SPORT

Miralem Pjanić odlučio pobjednika u derbiju Italijanske lige

Roma je pobijedili Napoli u 29. kolu Italijanske Serije A rezultatom 1:0. Gol je postigao naš reprezentativac Miralem Pjanić u 25. minuti susreta. ‘Nisam od onih koji puno pričaju. Jako