Bihać: 15-godišnji Faris priskočio je u pomoć sugrađanima pogođenim poplavom

Bihać: 15-godišnji Faris priskočio je u pomoć sugrađanima pogođenim poplavom

-Na slici je Faris Ajkić 15-godišnjak i sin od našeg Elvisa Ajkića, Bišćanima poznat kao humanitarac i čovjek koji je prvi kada je u pitanju pomoć drugome.

Među prvima je sa svojim ocem i njihovom rafting agencijom stao u odbranu svog grada.Dok većina njegovih vrsnjaka vrijeme provodi uglavnom na drustvenim mrezama i video igricama on je odlucio da bude dio rafting ekipe i pomogne svojim sugrađanima.

Slika može predstavljati 5 osoba, vodena površina i tekst

Naš grad treba biti ponosan na ove ljude, te se nadamo da će Grad Bihać ubrzo se na bilo koji način zahvaliti istima, objavili su na stranici Krajina.ba.

Previous Bosna i Hercegovina druga u svijetu po rastu mjesečne zarade
Next Čaušević: NiP-u nije ni potreban izborni rezultat sve dok imaju naklonost Schmidta, SNSD-a i HDZ-a

You might also like

NAŠI DANI

Blagaj – nekadašnji šeher, mjesto naše ponosne historije (FOTO)

  Doći u Mostar a ne vidjeti nešto južnije Blagaj, nekadašnji šeher, mjesto naše ponosne historije, kulturnog naslijeđa i prirodnih ljepota, prava je šteta.  Blagaj je, u najkraćem, fascinantno mjesto.

NAŠI DANI

‘Srbija napada na energetski suverenitet Bosne i Hercegovine, za 25 godina oteli su nam 5 milijardi eura’

  To što je Srbija prisvojila i što uzima energiju godinama, što je takav bilans bio do 1992, to je jedno. Od 1992.godine kada su ovo dvije nezavisne države Srbija

NAŠI DANI

Novi predsjednik Čilea obećao preraspodjelu bogatstva

Novi predsjednik Čilea Gabriel Borić obećao je u petak da će preraspodijeliti bogatstvo uz istovremeno podsticanje privrednog rasta nakon niza godina društvenih nemira, javlja AA. “Zemlja mora stati na noge,