Lufthansa: Letovi Sarajevo – Frankfurt u maju četiri puta sedmično, od juna svakodnevno

Lufthansa: Letovi Sarajevo – Frankfurt u maju četiri puta sedmično, od juna svakodnevno

Aviokompanija Lufthansa je najavila povratak letova sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo od 3.maja.2021. i to na relaciji Sarajevo – Frankfurt.

Letovi će se u maju odvijati četiri puta sedmično i to ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom, dok od juna očekujemo svakodnevno odvijanje letova.

Ova dugo očekivana i atraktivna aviolinija, posebno će obradovati naše putnike kojima je Frankfurt krajnja destinacija ali i one kojima će ova ruta olakšati konekcije prema svim dijelovima svijeta.

Karte se mogu kupiti na Odjelu prodaje karata  Međunarodnog aerodroma Sarajevo, kao i online putem zvanične web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo  www.sia.ba.

Previous Bosansko-američka dijaspora obratila se državnom sekretaru Blinkenu - Schmidt nije osoba koja razumije moć i odgovornost OHR-a
Next Nova turistička atrakcija u Mostaru: S Fortice nestvarni prizori zalaska sunca

You might also like

NAŠI DANI

Obilježena godišnjica stradanja Hrvata u selu Trusina

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen-obilježja u Trusini kod Konjica u utorak je obilježena 26. godišnjica ubistva 22 Hrvata koje su pripadnici Jedinice za posebne namjene ‘Zulfikar’ ubili 1993.

NAŠI DANI

Golob: Bosna i Hercegovina je bila najveća žrtva agresije zato trebamo pokazati da je u EU nismo zaboravili

Predsjednik Vlade Republike Slovenije Robert Golob obratio se danas Evropskom parlamentu naglašavajući da je proširenje Evropske unije instrument koji je u Sloveniji vrlo dobro poznat zbog čega znaju kakvu nadu

Ekonomija/Biznis

VIDEO / Tunel Karaula od utorka u prometu: skraćuje put između Sarajeva i Tuzle

Tunel Karaula na magistralnoj cesti M-18, dionica Kladanj-Podpaklenik u utorak će biti pušten u promet. Direktor JP Ceste Federacije BiH Ljubo Pravdić kazao je za Fenu da se radi o