Novo iz Klasa: Na tržištu savijače u tri okusa i visokoproteinski hljeb u novom pakovanju

Novo iz Klasa: Na tržištu savijače u tri okusa i visokoproteinski hljeb u novom pakovanju

 Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo plasirala je na tržište novi duboko zamrznuti proizvod – Savijače, te već poznati Viskoproteinski hljeb u novom, praktičnijem pakovanju sa načinom zatvaranja koji produžava njegovu svježinu.

Klasove Savijače su zamrznuti proizvod, a proizvedene su sa bogatim nadjevom i to u tri varijante okusa: vanilija i šumsko voće, marelica i sir, te crna čokolada. Savijače su idealno rješenje za desert izvanrednog okusa, a zbog jednostavne i brze pripreme postaju vrhunski kulinarski doživljaj za cijelu porodicu.  Savijače su dostupne u prodajnim objektima, na odjelu zamrznute hrane, širom Bosne i Hercegovine.

Postojeći Visokoproteinski hljeb, koji je za kratko vrijeme postao omiljeni proizvod potrošača, Klas d.d. Sarajevo je isti poboljšao i vjernim kupcima ga ponudio u novom pakovanju. Visokoproteinski hljeb proizveden je od sojinog brašna i pšeničnih mekinja, sa sjemenkama lana, susama, suncokreta, zobenih i ječmenih pahuljica. Idealan je za sportiste, vegetarijance i sve koji žele reducirati količinu unesenih ugljikohidrata i zdravije se hraniti.

Ovaj hljeb Klas trenutno distribuira u široj regiji Sarajeva i Mostara, a plan je da ga se uskoro plasira i na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.

Previous Ko će imati kontrolu nad 1.000 naoružanih zaštitara Slaviše Krunića?
Next Prevent Travnik i Dresscode na Sajmu tekstila, kože i obuće “Timod EXPO – 2019” (Video)

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Lađe Himze Bužimkića iz Bosanske Krupe plove Veronom, Temzom, Murom…

  Himzo Bužimkić (50), jedan od najboljih lađara Bosanske Krupe i šire, izradom ovog prepoznatljivog simbola Unsko-sanskog kantona i cijele države, izradom lađa se bavi još od 16. godine. Prvu

Ekonomija/Biznis

Novo iz Sprinda: Budi IN uz kroasan Sprind!

Prehrambena industrija Sprind obogatila je asortiman svojih proizvoda sa još jednim slatkim užitkom za sve uzraste, koji žele biti IN. Na tržište je plasiran novi Sprind kroasan u pojedinačnom pakovanju od

MADE IN BOSNIA-387

Domaće, tradicionalno i autohtono na “Danima agroturizma” u Živinicama! (Video)

Tokom ovog mjeseca bit će obilježen 41. Svjetski dan turizma koji će biti posvećen ruralnom razvoju.  Pandemija koronavirusa na globalnom nivou turiste je okrenula domaćim i dostupnim potencijalima sela.