Novo iz Klasa: Na tržištu savijače u tri okusa i visokoproteinski hljeb u novom pakovanju

Novo iz Klasa: Na tržištu savijače u tri okusa i visokoproteinski hljeb u novom pakovanju

 Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo plasirala je na tržište novi duboko zamrznuti proizvod – Savijače, te već poznati Viskoproteinski hljeb u novom, praktičnijem pakovanju sa načinom zatvaranja koji produžava njegovu svježinu.

Klasove Savijače su zamrznuti proizvod, a proizvedene su sa bogatim nadjevom i to u tri varijante okusa: vanilija i šumsko voće, marelica i sir, te crna čokolada. Savijače su idealno rješenje za desert izvanrednog okusa, a zbog jednostavne i brze pripreme postaju vrhunski kulinarski doživljaj za cijelu porodicu.  Savijače su dostupne u prodajnim objektima, na odjelu zamrznute hrane, širom Bosne i Hercegovine.

Postojeći Visokoproteinski hljeb, koji je za kratko vrijeme postao omiljeni proizvod potrošača, Klas d.d. Sarajevo je isti poboljšao i vjernim kupcima ga ponudio u novom pakovanju. Visokoproteinski hljeb proizveden je od sojinog brašna i pšeničnih mekinja, sa sjemenkama lana, susama, suncokreta, zobenih i ječmenih pahuljica. Idealan je za sportiste, vegetarijance i sve koji žele reducirati količinu unesenih ugljikohidrata i zdravije se hraniti.

Ovaj hljeb Klas trenutno distribuira u široj regiji Sarajeva i Mostara, a plan je da ga se uskoro plasira i na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.

Previous Ko će imati kontrolu nad 1.000 naoružanih zaštitara Slaviše Krunića?
Next Prevent Travnik i Dresscode na Sajmu tekstila, kože i obuće “Timod EXPO – 2019” (Video)

You might also like

Ekonomija/Biznis

Metaloprerađivački sektor Tuzlanskog kantona doživljava renesansu

U Bosni i Hercegovini 15.novembar se obilježava kao Dan metalaca. Metalska industrija u Bosni i Hercegovini oporavlja se od negativnih posljedica krize izazvane pandemijom koronavirusa. Postala je motor bosanskohercegovačkog izvoza.

Ekonomija/Biznis

Bosanski Euro-Asfalt u Hrvatskoj potpisao ugovor vrijedan 220 miliona kuna

  Lučka uprava Rijeka i HŽ Infranstruktura d.o.o. danas su u Rijeci svečano potpisali Ugovor za razvojne projekte u luci Rijeka s odabranim izvođačem radova, konzorcijem koji čine  Kolektor Koling d.o.o., Idrija

Ekonomija/Biznis

Bosanski Šamac: Belamionix otvorio tržni centar, zaposleno 80 radnika

Na graničnom prelazu Šamac 27. novembra je svečano otvoren tržni centar Belamionix u kojem je zaposleno 80 radnika. Objekat je smješten na 12.000 metara kvadratnih, a vrijednost kompletne investicije je