Rezolucija protiv negatora

Rezolucija protiv negatora

Vučićev i Dodikov strah se obistinio. Tačno je da će Generalana skupština UN-a razmatrati novu rezoluciju o Srebrenici.

Za razliku od 2015. i srpskog veta preko Rusije u Vijeću sigurnosti, ovaj put rusko “ne” neće značiti ništa. Rezolucija je pronašla svoj put do Skupštine UN-a.

Ono što će biti civilizacijski čin za cijeli svijet, za Srbiju i Rs  je antisrpska diplomatska akcija i hibridni rat protiv Srba. UZP Srbije je i novi argument za Rezoluciju koja će biti granica velikosrpskom projektu i igračima iz ’90-ih koji su i danas na vlasti. Koji žive s idejom da je istina – laž, da su zločinci – heroji, a da je negirati zločine i genocid – čin patriotizma.

Videoprilog FTV.

Previous Bosanska kompanija pokreće proizvodnju karavana na tržištu S. Arabije
Next NIŠTA NIJE SLUČAJNO Fadilu Novaliću poziv u zatvor, Federaciji obaveza za dužničko ropstvo!

You might also like

NAŠI DANI

Izetbegović: Beograd, Zagreb, Moskva ponovo klimaju zidove naše kuće – države

Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije (SDA) BiH večeras je organizovala svečanu akademiju povodom 30. godišnjice osnivanja Muslimanskog omladinskog saveza, preteče Asocijacije mladih SDA BiH, izvještava Faktor. Tom prilikom mladim liderima

NAŠI DANI

Više od 100 djece liječene od raka prošlo rehabilitacioni kamp “Vlašić 2019”

Udruženje “Srce za djecu koja boluju od raka u Federaciji Bosne i Hercegovine” i ove godine je organizovalo 12. po redu rehabilitacioni kamp “Vlašić 2019” u kojem je učestvovalo 180

NAŠI DANI

Komšić: Niko neće svoje gubitke kompenzirati na Bosni i Hercegovini

Politika etničkih razgraničenja i etničkog čišćenja putem razmjene teritorija, odnosno zagovaranje te vrste politike, jeste izvor destabilizacije zapadnog Balkana, ali i povratak na retrogradne politike i ideologije “životnog prostora nacija”