Novi turističko-poslovni magazin “Visit B&H“

Novi turističko-poslovni magazin “Visit B&H“

Kompanija Feba d.o.o. početkom ove sedmice je u Sarajevu promovisala novi turističko-poslovni magazin “Visit B&H“, koji će se dijeliti besplatno na svim javnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Magazin je namijenjen poslovnim ljudima i turistima, a predstavljaće raznovrsnu turističku ponudu, potencijale i destinacije iz svih krajeva naše zemlje, ali i domaće brendove, proizvode te uspješne pojedince i kolektive.

Izlazit će jednom mjesečno, na bosanskom i engleskom jeziku.

Cilj novog magazina je da se u što pozitivnijem svjetlu promoviše Bosna i Hercegovina savremenim putnicima, ljubiteljima putovanja, ali i biznismenima koji žele investirati u našu zemlju.

Čitaocima će biti ponuđene i najsvježije informacije iz svijeta mode, kulture, sporta i umjetnosti iz Bosne i Hercegovine, ali i o uspjesima Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta.

Promociji magazina prisustvovali su brojni gosti iz javnog i privrednog života, te međunarodnih institucija i kompanija koje posluju u našoj zemlji.

(MiruhBosne/privrednastampa)

 

Previous Pozitivna atmosfera u "Zmajevom gnijezdu" (Foto/Video)
Next Izvoz iz naše zemlje u januaru i februaru povećan za 14,2 % u odnosu na isti period prethodne godine

You might also like

BH RAZGLEDNICA

National Geographic preporučuje Mostar za 2020

Poznati turistički magazin National Geographic za 2020 preporučuje potuvanje na više lokaija širom planete, njih 25. Na prvom mjestu preporučenih je naš Mostar. -Djelomično uništen tokom rata u Bosni (1992–1995.),

TURIZAM

Lonely Planet: Mostar među top gradovima koje treba posjetiti 2024.

Lonely Planet je upravo otkrio svojih 50 najboljih destinacija za putovanja u narednoj godini, izvještava CNN. Naša zemlja našla se u dvije kategorije, regionalno kroz biciklističku rutu Trans Dinarica, kao

TURIZAM

Mostar nikad u svojoj historiji nije zabilježio toliko posjetilaca

Zapadni susjedi (novac.jutarnji.hr) boravili su u našem južnom biseru – Mostaru. Tekst prenosimo u originalu. “Rođen sam 20 metara od židovske sinagoge, sto metara od džamije, 150 od pravoslavne i