Oldtimeri iz Bosne i Hercegovine na meti svjetskih bogataša (Video)

Oldtimeri iz Bosne i Hercegovine na meti svjetskih bogataša (Video)

Cijena zlata drastično je pala u posljednje tri godine, a tržište nekretnina u Evropi tek se oporavlja od posljedica dužničke krize. U takvim okolnostima ljudi s viškom kapitala okreću se alternativnim investicijama. Jedna od takvih su stari restaurirani automobili, čija je cijena u posljednje tri godine skočila.

Biznismeni nisu propustili priliku za brzu zaradu.

-Ulaganje u oldtimere je najsigurnije, jer ne možete sigurno ništa izgubiti novca. Cijena oltimerima svake godine raste – poručuje Senad Bećarević, investitor u ovaj biznis.

Video AJB:

 

Previous Obilježena 25. godišnjica zločina nad Bošnjacima Višegrada: Ruže u Drini u znak sjećanja na ubijene
Next U Mostaru otvorena izložba 'Faksimili srednjovjekovne bosanske književnosti'

You might also like

Ekonomija/Biznis

Pogledajte kako će izgledati novi terminal Aerodroma Sarajevo

Međunarodni aerodrom Sarajevo iz godine u godinu bilježi rekordan broj putnika i uskoro njegov kapacitet neće biti dostatan da odgovori na potrebe putnika. Iz toga razloga je planirano proširenje i povećanje

Ekonomija/Biznis

Ruff Cycles počeo izgradnju proizvodnog pogona u Novom Travniku

U Industrijsko-uslužnoj zoni Neobarje u Novom Travniku započeli su radovi izgradnji proizvodno poslovnog objekta “Ruff Cycles Novi Travnik”. Projektant radova je Ledić Arhitektura d.o.o., izvođač GP Tecta d.o.o., a investitor Ruff Cycles d.o.o.

TURIZAM

Euromonitor: Putovanja i turizam daju rastući doprinos bosanskom BDP-u

Putovanja i turizam daju rastući doprinos BDP-u Bosne i Hercegovine, što pozitivno utiče na zaposlenost u zemlji s hronično visokom nezaposlenošću, navodi Euromonitor u svojoj analizi, izvještava Indikator.ba. Internetski kanal