Obnovu pomaže i Asmir Begović: Novi sjaj sportskih terena u Srebrenici

Obnovu pomaže i Asmir Begović: Novi sjaj sportskih terena u Srebrenici

Na sportskim terenima u Srebrenici postavljene su podloge švedskog proizvođača Bergo flooring. Postavljanje podloga uradila je firma Ratković d.o.o.

Kako su za poslovni portal Akta.ba potvrdili u ovoj kompaniji radi se o podlogama koje su otporne na sve klimatske uslove i imaju veoma dug vijek trajanja.

Također, ovakvo izgrađene podloge pružaju odličan osjećaj tokom igre i pozitivno utiče na kičmu i zglobove.

“Bergo podloga je nešto novo na našem tržištu. Veoma je dobro prihvaćena od strane profesionalnih sportista i rekreativaca i postavljene su u više gradova u BiH, u Sarajevu, Srebrenici, Tesliću, Tuzli, itd. U narednim mjesecima podloga će biti postavljena u više gradova Bosne i Hercegovine za potrebe javnih i privatnih sportskih terena”, kazali su u kompaniji Ratković.

Obnovu pomaže i Asmir Begović: Novi sjaj sportskih terena u Srebrenici

Inače, za kompletnu rekonstrukciju dva sportska terena u Srebrenici Fondacija Asmir Begović (ABF) izdvojila je oko 30.000 KM.

Na zvaničnoj stranici ABF-a piše da je obnova sportskih terena dio većeg plana koji podrazumijeva i gradnju sportskog kompleksa. On bi trebao uključivati uz fudbalske i teniske te košarkaške terene.

Previous Kolinda Grabar Kitarović poklonila se žrtvama Ahmića
Next Djela iz Umjetničke galerije BiH na Google Arts& Culture

You might also like

NAŠI DANI

Sarajevo: Asmir Begović otvorio sportsko igralište Zavoda Mjedenica

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Asmir Begović, danas je u svojstvu glavnog donatora projekta, simbolično otvorio Sportsko igralište Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica u Sarajevu, što je

NAŠI DANI

Učesnici Marša mira stigli u Potočare

Više od 5.000 učesnika Marša mira 2017. stiglo je nakon trodnevnog pješačenja u Memorijalni centar Srebrenica – Potočari kako bi prisustvovali 22. godišnjici genocida počinjenog u julu 1995. godine u

NAŠI DANI

Marko Divković: Vapaji civila iz Gaze podsjećaju na posljednja obraćanja Nine Ćatića iz Srebrenice

Upravni odbor Udruženja/udruge BH novinari i Linija za pomoć novinarima (FMHL) pozvali su gospođu Irenu Khan, specijalnu izvjestiteljicu Ujedinjenih naroda za slobodu izražavanja i mišljenja, da se hitno uključi u