Prezentirana idejna rješenja uređenja izletišta Jošaničkog potoka i adrenalinskog parka u Vogošći

Prezentirana idejna rješenja uređenja izletišta Jošaničkog potoka i adrenalinskog parka u Vogošći

Predstavnici firme „AD FUNDUM“ su u Općini Vogošća održali su prezentaciju Idejnog rješenja vanjskog uređenja Jošaničkog potoka kao i Idejnog rješenja adrenalinskog parka u Vogošći.

Prezentacijama je prisustvovao Općinski načelnik Edin Smajić sa saradnicim.
Idejnim rješenjem vanjskog uređenja izletišta Jošaničkog potoka obuhvaćena je dionica od postojećeg izletišta u Jošaničkom potoku do objekta Crvenog križa, ukupne dužine oko 1 400 metara, predviđeno je uređenje prostora za izletnike sa šadrvanima, prostorom za roštilj, te izgradnja dječijih igrališta i parking prostora.

Fotografija korisnika/ce Općina Vogošća.

Projektanti su prezentovali i Idejno rješenje adrenalinskog parka koji će biti prilagođen za djecu, kao i sa propratnim sadržajima za odrasle i osobe treće životne dobi. Tokom izlaganja je naglašeno da prilikom izgradnje adrenalinskog parka koji će se nalaziti u ulici Vogošćanskih odreda neće biti uništeno ni jedno drvo.

Previous Bakir Izetbegović glasao u OŠ "Nafija Sarajlić" u Sarajevu: Pozvao građane da iskoriste pravo glasa
Next Bošnjaci u Srebrenici proglasili pobjedu!

You might also like

NAŠI DANI

Otisak stope u betonu kao uspomena na djevojčicu Almu iz Bijeljine

Devetogodišnja Alma i njen šestogodišnji brat Amir Sarajlić zajedno sa roditeljima i komšijama odvedeni su u septembarskoj noći 1992. godine iz naselja Bukreš kod Bijeljine, ubijeni i bačeni u Drinu.

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Četnička zvjerstva nad Bošnjacima Pljevalja, Čajniča i Foče (FOTO)

Danas je u Srbiji po ko zna koji put laž pobijedila istinu, komandant četničkog pokreta Dragoljub Draža Mihailović rehabilitovan je odlukom Višeg suda u Beogradu. Sonja Biserko, predsjednica Helsinškog odbora

NAŠI DANI

Vrhovni sud Holandije: Država Holandija djelimično odgovorna za smrt Srebreničana

Vrhovni sud Kraljevine Holandije je potvrdio raniju presudu o djelimičnoj odgovornosti države Holandije za smrt Bošnjaka koji su pokušali spas pronaći u bazi holandskog bataljona u Potočarima nakon pada srebreničke