Vakcinacija u KS: Nikad veće gužve ispred Zetre

Vakcinacija u KS: Nikad veće gužve ispred Zetre

Danas na vakcinalnom punktu u Zetri na raspolaganju su sve vrste vakcina: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, kao i za revakcinaciju osoba koje su prvu dozu primile van Kantona Sarajevo. 

Proteklog dana, u Kantonu Sarajevo su potvrđena 163 nova slučaja zaraze koronavirusom, nakon laboratorijskog testiranja 973 uzorka, saopštili su iz Zavoda za javno zdravstvo KS. U istom periodu, od Kovid-19 infekcije se oporavio 121 naš sugrađanin, dok su nažalost četiri osobe preminule od posljedica ove bolesti.

Kamere TVSA bilježe velike gužve ispred Zetre.

Previous Mladi bosanskohercegovački robotičari lansirali satelit u atmosferu
Next Busovača: Učenici u Gornjoj Rovni dobili najsavremenije opremljenu školsku zgradu u državi

You might also like

NAŠI DANI

Figo u Sarajevu: Sjajno je posjetiti ovu zemlju; znam da ste zemlja sporta i nogometa

  Luis Figo, nekadašnji portugalski nogometni reprezentativac i bivša zvijezda Barcelone, Reala i Intera, stigao je u Sarajevo. Figo je u glavni grad došao da bi prisustvovao Međunarodnom sastanku tour

NAŠI DANI

Ukidanje akciza na gorivo u trajanju od šest mjeseci; PDV na hranu 5%

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine usvojio je Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o akcizama u BiH, kojim se ukidaju akcize na naftne derivate u trajanju od šest mjeseci.

NAŠI DANI

Silajdžić u Londonu: Vjekovima Bosna je bila poznata po modelu jedinstvenog suživota

Bivši član Predsjedništva, premijer i ministar vanjskih poslova naše države dr. Harisa Silajdžić je govorio na panelu u okviru priprema obilježavanja komemoracije 25. godišnjice genocida u Srebrenici, a koji je