Premijer Novalić odbacio mogućnost poskupljenja struje

Premijer Novalić odbacio mogućnost poskupljenja struje

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić odbacio je mogućnost povećanja cijene el. energije, a što se spominjalo u javnosti posljednjih dana.

– Poštovani građani, želim Vas obavjestiti da, sve do kada sam ja Premijer Federacije BiH, neće doći do povećanja cijene električne energije. Neće doći do još većeg divljanja cijena i sigurno hiljade naših građana neće biti otpušteno.

Postoje određeni mediji kojima je u cilju da izazovu paniku. Oni misle da je panika sredstvo kontrole, a haos smatraju poželjnim.Gradimo istinom zdrav odnos, radimo predano na boljitku i istrajmo zajedno na poboljšanju života u Bosni Hercegovini, kazao je premijer Novalić.

Previous Tuzla na današnji dan 1943. postala prvi slobodni grad u Evropi
Next „Krupa Kabine“ – uskoro modernizacija i proširenje kapaciteta

You might also like

NAŠI DANI

Samo dan nakon instrukcija stranih diplomata, ministar Forto kaže ‘da treba dati na upravljanje aerodrome’

Ministar komunikacija i prometa BiH Edin Forto održao je drugi sastanak sa rukovodstvom svih aerodroma u BiH i Direkcije za civilno zrakoplovstvo Bosne i Hercegovine (BHDCA).  Nakon sastanka organizovanog u

NAŠI DANI

Počast žrtvama genocida: Stotine motociklista iz Sarajeva krenule ka Potočarima

Više stotina motorista krenulo je danas iz Sarajeva put Potočara gdje će 11. jula prisustvovati komemoraciji i dženazi žrtvama genocida u Srebrenici, javlja AA. Među učesnicima Međunarodnog moto maratona Srebrenica,

NAŠI DANI

Obilježena sedma godišnjica smrti generala Rasima Delića

Članovi porodice, prijatelji i predstavnici vlasti danas su se, u povodu sedme godišnjice od smrti, prisjetili armijskog generala Rasima Delića koji je bio komandant Generalštaba Armije Republike Bosne  i Hercegovine.