Banjaluka: Prikupljanje pomoći porodici Dodik

Banjaluka: Prikupljanje pomoći porodici Dodik

Na trgu Krajine mladi opozicionih stranaka organizovali su prikupljanje pomoći za porodicu Dodik.

Mladi stranaka opozicije u Banjaluci su organizovali prikupljanje pomoći za porodicu Dodik.

Povod je govor Milorada Dodika iz Narodne skupštine RS od prije nekoliko dana gdje je član Predsjedištva BiH i predsjednik SNSD-a rekao da su mu djeca nezaposlena i da negativno posluju.

Mladi SDS-a kažu da ih je saznanje da porodica Dodik jedva sastavlja kraj sa krajem uznemirila.

Dodikova izjava prvo je izazvala reakciju na društvenim mrežama gdje su pojedinci takođe pokrenuli prikupljanje pomoći za njegovu porodicu.

“Donirali smo “CENERA” porodici Dodik uz poruku neka je njima dobro, narod će se snaći”, rekao je Draško Stanivukvić, koji se danas pridružio simboličnoj humanitarnoj akciji na Trgu Krajine.

“Ovo je samo uvod u postavljanje Porodičnog drveta na Trgu Krajine sa nazivima svih njihovih firmi gdje ćemo takođe moći donirati kako bi oni poslovali bez gubitaka!”, istakao je gradonačelnik, prenosi BN.

Previous Srebreničke maline na tržištu Kanade
Next Medalja za Lanu Pudar na Svjetskom kupu!

You might also like

NAŠI DANI

Izvučena iz ruševina nakon 91 sat: Djevojčica Ayda Gezgin izašla sa intenzivne njege

Trogodišnja Ayda Gezgin koja je ispod ruševina, nakon zemljotresa u Izmiru, izvučena nakon 91 sat, završila je liječenje na odjelu za intenzivnu njegu i prebačena je na Odjel za dječiju

NAŠI DANI

Novinarki u RTV Srebrenica sugerirano da ne koristi pojam genocid

Kadira Šakić, jedna od troje zaposlenih Bošnjaka u RTV Srebrenica, te kako je kazala za N1 jedina Bošnjakinja kao diplomirani novinar suočila se sa sugestijom da ne koristi termin genocid.

NAŠI DANI

Mostar uputio zahvalu zdravstvenim radnicima

“Hvala, Thank you, Grazie, Gracias, Merci, Danke” riječi su koje su večeras bile ispisane na Starom mostu u Mostaru. Bile su to riječi kojima su se Mostarci zahvalili svojim zdravstvenim