Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine obilježen u svim općinama i gradovima USK

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine obilježen u svim općinama i gradovima USK

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine obilježen je polaganjem cvijeća i obilaskom mezarja u svim općinama i gradovima Unsko-sanskog kantona.

U Bihaću svečana i praznična atmosfera traje još od subote budući da je taj dan proslavljen 762. rođendan grada na Uni. I obilježavanje Dana nezavisnosti u Krajini traje već danima.

U nedjelju je održana svečana akademija u Prijedoru kojoj su prisustvovali predstavnici svih nivoa vlasti iz Unsko-sanskog kantona, ali i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić, delegacija NES-a i brojni drugi političari.

Izvor: federalna.ba

Previous Travnički mališani domovini za rođendan poslali najljepše poruke
Next Apel bivših visokih predstavnika za brzi prijem BiH u EU

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Stari Grad u svom punom sjaju dočekao hiljade gostiju iz svih dijelova svijeta

U ljepotama Starog Grada, njegovoj bogatoj kulturnoj baštini, gostoprimstvu ljudi i najukusnijoj gastronomskoj ponudi, kao i brojnim kulturnim i zabavnim sadržajima, prethodnih dana uživale su hiljade gostiju iz cijelog svijeta.

BH RAZGLEDNICA

Ljetnji raspust u nomadskoj porodici u Bosni i Hercegovini (Video)

Ovaj ljetnji raspust, kao i sve prethodne, Dženana provodi sa ocem i majkom na planini. Dok mnogi tinejdžeri maštaju o raspustu bez obaveza, ljetovanjima, noćnim izlascima i druženjima, ona na

BH RAZGLEDNICA

Turisti u našoj zemlji: “Prekrasno Sarajevo, grad koji ima dušu.”

Turisti se vraćaju u Bosnu i Hercegovinu. Druga polovina prethodne godine i početak ove godine bilježi izuzetne rezultate. Najveći broj turista dolazi iz zemalja regiona ali i Turske, Finske, Češke Republike. Iako se