Hadžihafizbegović: Podnijet ću privatnu tužbu protiv izvjesne Sanje za podršku  masovnom ubici i egzekutoru iz Ahmića

Hadžihafizbegović: Podnijet ću privatnu tužbu protiv izvjesne Sanje za podršku masovnom ubici i egzekutoru iz Ahmića

Emir Hadžihafizbegović dao je neopozivu ostavku na mjesto člana Upravnog odbora Fonda za kinematografiju, koji pripada resoru Federalnog ministarstva kulture i sporta.

Vijest o ostavci ovog jutra poslao je redakciji portala Faktor, a koju prenosimo u cijelosti.

– Ovim putem dajem neopozivu ostavku na mjesto člana Upravnog odbora Fonda za kinematografiju, a koji pripada resoru Federalnog ministarstva kulture i sporta, a koje od prije nekoliko dana odlukom Nermina Nikšića vodi izvjesna Sanja Vlaisavljević.

Njena izjava kako masovnog ubicu iz Ahmića i haškog osuđenika Darija Kordića koji je ubijao djecu, starce i novorođene bebe u kolijevkama u selu Ahmići treba rehabilitirati je za policijsko privođenje i saslušanje, a ne da dotična ministrica rukovodi bitnim federalnim ministarstvom.

Nadam se da će i ostala dva člana UO Fonda za kinematografiju Milan Trivić i Antonio Beus učiniti isto što i ja. U protivnom neka im prominentna fašistkinja Sanja Vlaisavljević bude nadređena.

I na kraju, podnijet ću i privatnu tužbu protiv izvjesne Sanje za podršku i suport masovnom ubici i egzekutoru iz Ahmića. Naravno, svaki normalan čovjek u državi Bosni i Hercegovini očekuje reakciju i federalnog premijera Nermina Nikšića koji ako je ne skine sa te funkcije misli isto što i izvjesna mu ministrica – napisao je Hadžihafizbegović.

Previous Bosanski reprezentativac ponovo pokazao klasu! Džeko i Inter na korak do finala Lige šampiona
Next Otvoren 6. međunarodni sajam namještaja 'SARAJEVO4WALLS'

You might also like

NAŠI DANI

SZO: Možda nikada neće biti pouzdanog lijeka protiv korona virusa

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO/WHO) danas je upozorila da možda nikada neće biti pouzdanog lijeka protiv korona virusa, iako se svi nadaju spasonosnoj vakcini protiv virusa od kojeg su oboljele desetine

NAŠI DANI

Umjesto da kazni, međunarodna zajednica opet smiruje nasilnike

Predsjednik Platforme za progres prof.dr. Mirsad Hadžikadić prokomentarisao je izjave iz OHR-a u vezi državne imovine. -Visoki predstavnik, gospodin Schmidt, ponovo traži da se političari dogovore, ovog puta o državnoj

NAŠI DANI

Obilježena 30. godišnjica početka raspuštanja logora Omarska

Na lokaciji jednog od najzloglasnijih koncentracionih logora, logora Omarska, danas je u organizaciji Saveza logoraša u Bosni i Hercegovini, Regionalnog saveza logoraša regije Banja Luka, Udruženja logoraša „Prijedor `92.“, Udruženja