Velika podrška za Zmajeve na današnjem treningu

Velika podrška za Zmajeve na današnjem treningu

„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Butmiru odradili trening koji je privukao veliki broj ljubitelja fudbala i naše reprezentacije.

Navijači su tokom čitavog treninga pružali podršku Zmajevima, selektoru Mehi Kodri i njegovim saradnicima, a mnogi su iskoristili priliku da se fotografišu sa svojim omiljenim fudbalerima.

NS/FS BiH je u saradnji sa humanitarnim Udruženjem Pomozi.ba organizovao da gosti na današnjem treningu budu djeca i mladi iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja „Bjelave“, Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece „Mjedenica“, Kuće za mlade „Blagovac“, Udruženja porodica djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „Dajte nam šansu“, Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“, te iz Plivačkog kluba „Spid“.

Pripreme „A“ tima se nastavljaju sutra u Zenici kad su planirane i službene medijske aktivnosti. U 18:30 sati na „Bilinom polju“ zakazana je press konferencija, a u 19:00 trening.

Na istom mjestu će biti održane i službene medijske aktivnosti selekcije Lihtenštajna. Press konferencija će početi u 17:00, a trening u 17:30 sati.

Previous Potpisan Ugovor o nabavci radova za izgradnju olimpijskog bazena u Mostaru
Next Ode i Sarajevo pod koncesiju

You might also like

SPORT

Lana Pudar u finalu 200m leptir SP za juniore

Bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar nastavlja sa nastupima na velikim takmičenjima. Nakon svjetskog seniorskog, Mostarka nastupa na juniorskom SP. Danas je Lana Pudar otplivala svoju kvalifikacijsku utrku na svjetskom juniorskom prvenstvu

SPORT

Bosanac kojeg svi cijene u Minhenu: Salihamidžić od 2020. ima novu funkciju u Bayernu!

Hasan Salihamidžić unapređen je iz sportskog direktora u Upravni odbor njemačkog prvaka Bayerna. Bivši bosanskohercegovački reprezentativac i nekadašnji igrač minhenskog kluba će zvanično u novi posao krenuti od ljeta 2020.

SPORT

Cerić osvojila zlatnu medalju na Grand Prixu u Zagrebu

Bosanskohercegovačka džudistkinja Larisa Cerić osvojila je zlatnu medalju na Grand Prixu u Zagrebu. Cerić je kao nositeljica bila slobodna u prvom krugu, da bi u drugom pobijedila predstavnicu Brazila Camilu Yamakawa.