Zukić: Jedan ‘njihov’ mi je rekao: “Lendo je posljednja linija odbrane bošnjačkog naroda”

Zukić: Jedan ‘njihov’ mi je rekao: “Lendo je posljednja linija odbrane bošnjačkog naroda”

Predsjednik Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Muamer Zukić:

Gospodin Konaković treba razgovarati sa svojim članstvom, sa svojim poslanicima i delegatima u parlametnima. Kao i gospodin Nikšić.

Neki njihovi kadrovi razgovaraju s nama i kažu nam da i oni ovo vide kao put razvlašćivanja Bošnjaka i trajnog isporučivanja Federacije HDZ-u, a države SNSD-u i HDZ-u. A i gotovo svakom građaninu je to jasno. I oni, njihovi kadrovi, nama kažu kako se pouzdaju da će Lendo zaustaviti ovu bošnjačku autostradu kojom su krenuli lideri nekih političkih partija. Gospodo predsjednici stranaka ‘Osmorke’ preispitajte da li je uz vas vaše članstvo, vaši kadrovi, vaši najbliži… Jedni vam nemaju prilike, a drugi nemaju hrabrosti reći istinu, a neki su vam to već i rekli!

P.S. Jedan ‘njihov’ mi je rekao: “Lendo je posljednja linija odbrane bošnjačkog naroda”.

Zukić je prokomentarisao i pohvale hrv. europarlamentarke Ž. Zovko na račun ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

-DOBAR MOMAK!

Ne znam koliko sam ‘dobar euorpski momak’, ali sigurno ne njegujem iranske vrijednosti, jer ih na koncu i ne poznajem.Samo neka nam ti, nazovi europljani, kažu otvoreno da mrze islam, pa da onda drugačije razgovaramo. Neka se ostave Teherana i Irana i sličnih celofana. Nije njima ni Iran problem, nego islam u njemu.

A da radikalnim europljanima bude jasno: Mi njegujemo islamske vrijednosti! I nećemo nikad od njih odustati!

p.s. A ono ‘dobar dečko’ babo kaže djetetu, a nekad i gazda ljubimcu kad ga hoće pohvaliti – napisao je Zukić.

Podsjećamo, Zovko je za E. Konakovića kazala: “Nedavno sam se sastala sa ministrom vanjskih poslova BiH. Dobar dečko, on će stati uz evropske, a ne iranske vrijednosti kao što je to radila bivša ministrica”.

Previous Svečano promovirano 558 diplomanata Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru
Next Christian Schmidt na meti njemačke tv-satire

You might also like

NAŠI DANI

Hag će joj suditi: Srbija mora isporučiti skupštinsku poslanicu Radetu

Međunarodni sud u Hagu potvrdio je u ponedjeljak raniju odluku da će suditi zvaničnicima Srpske radikalne stranke (SRS) Petru Jojiću i Vjerici Radeti, optuženim za nepoštovanje Haškog tribunala. Apelaciono vijeće

NAŠI DANI

Usprkos složenim okolnostima Oružane snage BiH svoju 17. godišnjicu dočekale odličnim rezultatima

U povodu Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i 17. godišnjice njihove uspostave, u četvrtak 1. decembra 2022. godine, u sarajevskom Domu OS BiH održana je prigodna konferencija za medije.

NAŠI DANI

EK odobrila gradnju Pelješkog mosta na osnovu lažne dokumentacije

  U Stonu je potpisan Zapisnik o uvođenju kineskog konzorcija u gradnju Pelješkog mosta. Izvođač radova preuzeo je svu potrebnu dokumentaciju od predstavnika Hrvatskih cesta, što je i službeno označilo