Najpopularnija svjetska pjevačica u novom spotu uljepšana nakitom bosanskih dizajnerica

Najpopularnija svjetska pjevačica u novom spotu uljepšana nakitom bosanskih dizajnerica

Beyonce je u naslovnoj pjesmi za film “Kralj lavova” nosila nakit Werkstatt, koji potpisuju dvije kreativne bosanskohercegovačke dizajnerice Ajla Šarić i Lejla Nuhić.

Američka pop pjevačica Beyonce predstavila je zvanični spot za pjesmu “Spirit”, iz kultnog animiranog filma “Kralj lavova” (The Lion King), u kojem, između ostalog, nosi i nakit bosanskohercegovačkog brenda Werkstatt.

Beyonce se u video spotu pojavljuje u više kombinacija, ali posebnu pažnju privukla je scena ispred vodopada gdje američka pop diva stoji u kombinaciji plave haljine i nakita posebno dizajniranog za nju.

 

Beyonce u najnovijem spotu nosila nakit bh. brenda


Riječ je o ogrlici i spiralnoj narukvici koja obuhvata čitavu ruku, a napravljena je od pozlaćenog mesinga. 
Da je Beyonce i ranije prepoznala originalnost ovog bosanskog brenda govori i činjenica da se pjevačica početkom juna na jednoj zabavi humanitarnog karaktera pojavila sa svojom sedmogodišnjom kćerkom Blue Ivy koja je nosila upravo naušnice Werkstatt brenda.

(AA/MiruhBosne)

Previous Beograd: Zvjerski mučila zarobljenu Bošnjakinju, sud joj smanjio kaznu s 5 na 3 godine
Next Dodik ima jako dobre razloge zašto brani Pelješki most - Integral Inženjering iz Laktaša!

You might also like

KULTURA I UMJETNOST

Opera “Zmaj od Bosne” nagrađena ovacijama u BKC-u Tuzla

Nakon dugih 15 godina pauze, jedna opera ponovo je izvedena u Tuzli. Publika u tuzlanskom Bosanskom-kulturnom centru večeras je mogla uživati u muzičko scenskom spektaklu pod nazivom “Zmaj od Bosne”.

KULTURA I UMJETNOST

Atidže iz “Zemlje meda”: Bilo mi je lijepo u Sarajevu i Mostaru.. Veoma dobro sam bila dočekana

Selo Bekirlija smješteno je u centralnom dijelu Sjeverne Makedonije. No, ovo selo više nije poznato samo kao geografski centar Sjeverne Makedonije. O Bekirliji se ovih dana i mjeseci govori i

KULTURA I UMJETNOST

Otvorena izložba ‘Sevdah’ (VIDEO)

Izložba “Sevdah” 27 autora, umjetnika 7.Internacionalne kolonije Sarajevo, otvorena je večeras u Gazi Husrev-begovom hanikahu. Video FENA