Nijemcima se dopada bosanski namještaj: Organski krevet firme MALAK JANJ promovisan u brošuri ‘imm cologne’

Nijemcima se dopada bosanski namještaj: Organski krevet firme MALAK JANJ promovisan u brošuri ‘imm cologne’

U susret narednom sajmu namještaja imm cologne 2022 koji će se održati od 17. do 23. januara/ siječnja 2022. godine u Kelnu, sajam nam nudi informacije o trendovima u industriji interijera koji će vladati scenom u budućnosti.

Posljednje online izdanje brošure imm cologne ”trend.briefing”, posvećeno je trendovima u uređenju spavaćih soba i inovativnim proizvodima za spavanje.

Zahvaljujući uspješnoj promociji prethodnih godina na sajmu imm cologne u okviru nacionalnog štanda Bosne i Hercegovine, kompanija MALAK JANJ d.o.o. iz Donjeg Vakufa, uvrštena je u ovu ekskluzivnu brošuru sa svojim trendy proizvodom ‘Organic Bed’.

Radi se o krevetu izrađenom isključivo od drveta, bez ikakvih dodatnih materijala ili hemijskih sredstava. Proizvod je bio izložen na sajmu 2020. godine, te privukao veliku pažnju kupaca, medija, kao i samog organizatora imm cologne – Kolenmesse.

Kako će spavaća soba izgledati u budućnosti i kakvu ulogu igra megatrend održivog razvoja– jedna je od tema pomenute brošure, a potkrijepljena je, između ostalih, i infomacijom o inovativnom proizvodu bosanskohercegovačke firme Malak Janj.

Za više informacija, pogledajte brošuru imm cologne trend.briefing.

Previous Memorijalni centar Srebrenica - Potočari: Svjedočanstvo o žrtvama genocida i glas preživjelih
Next Sturgeon: Srebrenica je bila vrhunac genocidnog plana

You might also like

Ekonomija/Biznis

August najprometniji mjesec u historiji poslovanja Međunarodnog aerodroma Sarajevo

– Najprometniji mjesec ne samo u tekućoj godini već u historiji poslovanja Međunarodnog aerodroma Sarajevo je mjesec iza nas, mjesec august tokom kojeg je opsluženo ukupno 217. 253 putnika, odnosno

Ekonomija/Biznis

‘Olip’ u Visoko stigao krajem prošle godine, trenutno zapošljava oko stotinu radnika. Plan utrostručiti broj zaposlenih

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić sa saradnicima je obišao proizvodne pogone firme „Olip“ Travnik, koja odnedavno svoju proizvodnju kroz poslovnu jedinicu ima i u Visokom. U razgovoru sa direktoricom poslovne jedinice

Ekonomija/Biznis

U Travniku otvoren novi pogon tekstilne kompanije Fortitudo

Novi pogon kompanije “Fortitudo”, namijenjen proizvodnji muških sakoa, otvoren je svečano danas u Travniku, a u njemu bit će uposleno 120 radnika. U tekstilnoj industriji Fortitudo d.o.o. u Travniku danas