Hadžihafizbegović: Podnijet ću privatnu tužbu protiv izvjesne Sanje za podršku  masovnom ubici i egzekutoru iz Ahmića

Hadžihafizbegović: Podnijet ću privatnu tužbu protiv izvjesne Sanje za podršku masovnom ubici i egzekutoru iz Ahmića

Emir Hadžihafizbegović dao je neopozivu ostavku na mjesto člana Upravnog odbora Fonda za kinematografiju, koji pripada resoru Federalnog ministarstva kulture i sporta.

Vijest o ostavci ovog jutra poslao je redakciji portala Faktor, a koju prenosimo u cijelosti.

– Ovim putem dajem neopozivu ostavku na mjesto člana Upravnog odbora Fonda za kinematografiju, a koji pripada resoru Federalnog ministarstva kulture i sporta, a koje od prije nekoliko dana odlukom Nermina Nikšića vodi izvjesna Sanja Vlaisavljević.

Njena izjava kako masovnog ubicu iz Ahmića i haškog osuđenika Darija Kordića koji je ubijao djecu, starce i novorođene bebe u kolijevkama u selu Ahmići treba rehabilitirati je za policijsko privođenje i saslušanje, a ne da dotična ministrica rukovodi bitnim federalnim ministarstvom.

Nadam se da će i ostala dva člana UO Fonda za kinematografiju Milan Trivić i Antonio Beus učiniti isto što i ja. U protivnom neka im prominentna fašistkinja Sanja Vlaisavljević bude nadređena.

I na kraju, podnijet ću i privatnu tužbu protiv izvjesne Sanje za podršku i suport masovnom ubici i egzekutoru iz Ahmića. Naravno, svaki normalan čovjek u državi Bosni i Hercegovini očekuje reakciju i federalnog premijera Nermina Nikšića koji ako je ne skine sa te funkcije misli isto što i izvjesna mu ministrica – napisao je Hadžihafizbegović.

Previous Bosanski reprezentativac ponovo pokazao klasu! Džeko i Inter na korak do finala Lige šampiona
Next Otvoren 6. međunarodni sajam namještaja 'SARAJEVO4WALLS'

You might also like

NAŠI DANI

Honduras pozvao ambasadora u Izraelu na konsultacije

-S obzirom na ozbiljnu humanitarnu situaciju koju trpi palestinsko civilno stanovništvo u Pojasu Gaze, Vlada predsjednice Xiomara Castro de Zelaya je odlučila da odmah pozove gospodina Roberta Martineza, ambasadora Republike

NAŠI DANI

SAD: U Chicagu svečano obilježen Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

  Bosanskohercegovačka zajednica u Chicagu pod potkroviteljstvom udruženja “Friends of Prijedor” priredila je svečanu akademiju povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. U višesatnom bogatom programu u Depaul Univerzitetu Bosanci i

NAŠI DANI

Sarajevski gimnazijalci zlatni na STEM Grand Final Olimpijadi u Frankfurtu

Veliki uspjeh sarajevskih učenika potvrda je da u Bosni i Hercegovini odrastaju izuzetno pametni i talentovani mladi ljudi. “Nakon rada koji je trajao gotovo cijelu školsku godinu, zatim kvalifikacija i